• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yıldızspor Eşya Piyangosu Çekilişi Yapacak
05 Aralık 2016 Pazartesi 18:00

Yıldızspor Eşya Piyangosu Çekilişi Yapacak

Yıldızspor Yöneticileri Keyif Bahçesi’nde Kahvaltı Düzenleyerek Basınla Bir Araya Geldi.

Yıldızspor Yöneticileri Keyif Bahçesi’nde Kahvaltı Düzenleyerek Basınla Bir Araya Geldi.

Yıldızspor Kulübü Başkanı Kaya ÖZCAN düzenledikleri kahvaltıda basın mensuplarına yeni projelerini açıkladı.

Yıldızspor Kulübü’ne tesis yapmayı planladıklarını ve bunun için ilk adım olarak Eşya Piyangosu Çekilişi yapacaklarını, buradan gelecek gelirle tesis çalışmalarına başlayacaklarını belittiler.

Kahvaltıda Yıldızspor Kulübü Başkanı Kaya ÖZCAN açıklamalarda bulundu;

Kaya Özcan :Yıldızspor’u Sizlere Daha Yakından Tanıtacağız

Değerli basın mensubu arkadaşlar, değerli yönetici arkadaşlarım öncelikle bizi kırmayarak kahvaltımıza geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Sizleri buraya çağırmamızın nedeni Yıldızspor Kulübümüzü size daha yakından tanıtmak.

Kaya ÖZCAN : Eşya Piyangosu Çekilişimizi Size Anlatacağız

Yıldızspor Kulübünün 5 Yıllık bir geçmişi var Kenan Başkanımızdan sonra. Birde Kenan Başkanımız dönemimiz var. Sizleri kısacası Yıldızspor’u tanıtmak için buraya çağırdık. Birde bizim eşya piyangosu çekilişimiz olacak. Eşya piyangosu çekilişimizi size anlatacağız. İlk önce eşya piyangosu çekilişinden konuyu başlayalım.

Kaya ÖZCAN : 2 Buçuk Aydır Uğraşıyoruz

Çünkü şuan da gündemimiz eşya piyangosu. Şimdi arkadaşlar Aydın’da hatırladığımız kadarıyla uzun zamandan beri eşya piyangosu çekilişi yapılmıyor. Yönetici arkadaşlarımızla birlikte eşya piyangosu çekilişi düzenleyelim dedik ve bu işe koyulduk. Bu yol gerçekten çok zorlu bir yolmuş. Yaklaşık 2.5 aydan beri uğraşıyoruz. İzinlerimizi Cuma akşamı aldık. Cumartesi biletlerimiz basıldı ve bugünde biletlerimizin satışına başlayacağız.

Kaya ÖZCAN : Yıldızspor’un Altyapısında 500-550 Çocuğumuz Spor Yapmaktadır

Yıldızspor Kulübü 1985 yılından beri resmi olarak varlığını sürdürüyor. 5 sene öncesi Kenan Başkanımızın, bu arada Kenan Başkanımızı da burada anıyorum, Kenan Başkanımızın vefatından sonra da altyapıya yöneldik. Okullardan seçmeler yaptık. Spor okulları kurduk. Elit takımlar oluşturduk ve şuanda Yıldızspor Kulübünün altyapısında spor okullarında yaklaşık 300, elit gruplarımızda da yaklaşık 200-250 çocuğumuz spor yapmaktadır.

Kaya ÖZCAN : Elit Grubunda 12 Yaşından İtibaren Lisans Çıkartıyoruz

Elit grupları nedir? Kısaca onu bahsedeyim size. Elit gruplarımız spor okulundan seçilen çocuklarımızı biz elit gruba alıyoruz. Elit grubunda, 12 yaşından itibaren onlara lisans çıkarıyoruz, onlara spor yaptırıyoruz. Elit dediğimiz gruplarımızda bu şekilde. Elit gruplarımız, altyapımız şuanda çok iyi şekilde devam ediyor. 

Kaya ÖZCAN : Yıldızspor’un Tesisi Olsun İstiyoruz

Eşya piyangosunu neden yapıyoruz? Yıldızspor’un bir tesisi olsun istiyoruz. Buradan kazandığımız paralarla Yıldızspor’un tesisini yapacağız. Yıldızspor’un tesisi altyapılarımız için, spor okullarımız için çok önemli. Aydın’da ciddi anlamda bir tesis sıkıntısı çekiyoruz. Yıldızspor’un daha da ileriye gidebilmesi için mutlak suretle bir tesis ihtiyacı var.

Kaya ÖZCAN : 10 Bin Tane Bilet Bastırdık

Yıldızspor’da 15 tane yönetici arkadaşız. Biz bu işe baş koyduk. 10 bin tane bilet bastırdık. Tanesi 20 liradan bugünden itibaren satışa çıkaracağız. Var gücümüzle bu 10 bin tane bileti bitirmeye çalışacağız.

Kaya Özcan : Birkaç Noktada Bilet Satışlarımız Olacak

Yaklaşık 15 tane arkadaşız. 15 tane arkadaşımız ilk etapta çevremizden başlayacak. Ayrıca belirli noktalar belirleyeceğiz. Bu belirli noktalarda satışa sunacağız. 15 Şubat’ta çekilişimiz. 14 Şubat’a kadar alabilecekler. Şuanda kulüpten biletlerimizi alabilirler. Veya birkaç nokta var; Spor-İnn var, Oscar Çiçek, Yıldız Kahve, Keyif Bahçesi şimdilik buralardan alabilirler.

Kaya Özcan :140 Bin Lira Civarında Gelir Bekliyoruz

10 bin tane bilet bastırdık. Bunu 20 ile çarptığımızda 200 bin lira yapıyor. Yaklaşık 60 binlerde giderimiz olacak. 140 bin lira civarında gelir bekliyoruz. Bu para tesis yapımında ilk etapta yetmeyecek. Bir tesis yapımı için yaklaşık 500-600 bin lira gerekli, ilk etapta yetmeyeceğini biliyoruz ama bu para elimizin altında olacak. Öncelikle yerimizi alacağız. Veya bir yer tahsis edebilirsek hemen yapımına başlayacağız. Nasıl Yıldızpor’u çocuğumuz olarak görüyorsak, nasıl 5 senede Yıldızspor’u bir noktaya getirdiysek, tesisi 2-3 yıl içerisinde bitirmeyi düşünüyoruz.

Kaya ÖZCAN : Çekilişimiz Noter Huzurunda Olacak

Fiat Punto marka sıfır araba çekilişimiz olacak. Aynı zaman da bisiklet, motosiklet, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, buzdolabı hediyelerimiz olacak. Sponsorumuz yok, 15 tane yönetici arkadaşımızla beraber kendi imkanlarımızla bir çekiliş düzenleyeceğiz. Çekilişimiz 15 şubatta akşam saat: 19.00’da Keyif Bahçesi’nde noter huzurunda olacak.

Kaya ÖZCAN : Kime Gittiysek Bu İşin Çok Zor Olduğunu Söyledi

Hiç kimseden yardım istemedik. Çünkü kime gittiysek bu işin çok zor olduğunu, başarmamızın zor olduğunu bize bahsettiler. Bizde 15 tane yönetici arkadaşımızla birlikte biz bu işi başaracağız dedik ve 10 bin tane biletimiz hazır. Hepsini satacağımıza eminiz.

Tuğrul ÇIVGIN : Biletlerin Arkasında Bütün Detaylar Yazıyor

Biletlerin arkasında bütün detaylar yazılı. 2016 model sıfır Fiat Punto araç, 1 adet Ramsey marka motorsiklet, 1 adet Smart TV, 1 adet Windows marka buzdolabı, 1 adet Vestel Vestrons marka sandık tipi derin dondurucu, 1 adet bulaşık makinesi, 1 adet çamaşır makinesi, 1 adet elektrik süpürgesi, 10 adet tunca marka bisiklet. Ben ilk önce buraya geldiğiniz için teşekkür ederim.

Kaya ÖZCAN : Yıldızspor Aydın’ın Altınordu’su

Sağ olsun basın mensubu arkadaşlarımız bize her zaman yardımcı oluyorlar kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yıldızspor’da her zaman çok güzel işler yapılıyor. Mesela biraz öncede bahsettik; 4-5 senedir bütün yetenekli sporcuları alt yapımıza kazandırıldı. Şuan 15 tane hoca Yıldızpor’da çalışıyor. Bu 15 tane hocamız hepsi işinde profesyonel kişiler. En az antrenörlük mezunu kişiler. Aydın’ın küçük bir Altınordu’su diyebiliriz.

Kaya ÖZCAN : Aydınspor’un Bizlere Sahip Çıkması Lazım

Biz şuan amatör ligde mücadele ediyoruz. Profesyonel bir takımımız var Aydınspor. Aydınspor’un bizlere sahip çıkmasını istiyoruz. Kendi faydaları için bizim gibi alt yapıya önem veren kulüplere sahip çıkmalarını istiyoruz. Bir Köprülüspor’a, İbrahim Genç Efespor’a, Yıldızspor’a sahip çıkmalarını istiyoruz.

Kaya ÖZCAN : Aydınspor’un 3. Lig’de, BAL Ligi’nde Takımları Olmalı

Geçen sene Türkiye şampiyonu olan bir U17 takımı vardı. Orada çok yetenekli sporcular var ama alıp o çocukları A takımda oynatamıyorlar. Bu çocukları gelip bizim gibi kulüplerde oynatacaklar bizde tabi o zaman 3. Lig’de olacağız, BAL ligi’nde olacağız. Tabi bu şekilde kulüpler olmalı Aydınspor’un altında.

Kaya ÖZCAN : Trabzonspor Baba Görevini Üstlenmiş Durumda

Şimdi Trabzonspor’a baktığımızda, Trabzonspor bunu çok güzel yapıyor. En üstte bir Trabzonspor var, onun altında 1461’dir, diğer profesyonel liglerde oynayan takımlardır. Oradaki Süper Lig’de oynayabilecek yetenekteki futbolcuları Trabzonspor alıyor, bu bende oynayacak diyor oynuyor. Trabzonspor orada bir baba görevini üstlenmiş durumda.

Kaya ÖZCAN : Kendim Üretip Satarsam Para Kazanırım

Aydınspor’un da bu baba görevini üstlenmesi gerekiyor. Yoksa Aydın’da futbol mümkün değil gelişemez. Hep dışarıdan futbolcu al. Örnek verecek olursak; şimdi benim bir işletmem var burada, mutfağımda kendim üretmiyorum, dışarıdan börek alıyorum, dışarıdan diğer ürünleri alıyorum, ben nasıl para kazanacağım. Ben burada kendim üretim yapıp satarsam ben burada para kazanabilirim.

Kaya ÖZCAN : Aydınspor Bir Trabzonspor olmalı

Aydınspor kulübü burada çok önemli. Tekrar söylüyorum geçen sene Türkiye şampiyonu olmuş Aydınspor’un çocukları nerede, neden bunlara değer verilmiyor? Bu çocukların hepsi yetenekli çocuklar. Aydınspor olarak bir Trabzon olmalıyız. 

İbrahim : Aydınspor biraz siyasete yenik düşüyor mu?

Kaya ÖZCAN : Babamızın Olup Çocuklarını Büyütmesi Lazım

Siyasetten anlamıyorum İbrahim bey, siyaseti bilmiyorum. Ama benim bildiğim bir şey var; bir tane babamız olması gerekiyor, çocuklarını büyütmesi gerekiyor. Ben bunu biliyorum.

Emrullah TURGUT : Kaya Bey Aydınspor teknik direktörüyle de görüştüğüm de aynı şeyi söylemişti. Diğer kulüp yöneticileriyle görüştüğümde de aynı şeyi söylüyorlar. İki tarafta aynı şeyi söylüyorken neden bir birleşme gerçekleşmiyor? Böyle bir talepte bulunuldu mu?

Kaya ÖZCAN : Bu Adımı Kim Atmalı?

Talep o kısmı ben bilmiyorum. Peki, bunu gerçekleştirecek olan kim? Adımları atacak olanlar kim?

Aydın SARI : Geçmişte Toplantılar Yapıldı

Geçmişte öyle toplantılar oldu. Bundan 5-6 yıl önce amatör kulüplerle Aydınspor yönetimi bir araya geldi, toplantılar yapıldı. Ama burada farklı bir şey var. Ege’de Kaya’nın söylediği zor. Ege’de öyle bir hava var ki. Bülent, Mehmet çalışıyorlar. Bülent’in bir altındaki adam ben Bülent’in yerinde niye olmayayım diyor.

Aydın SARI : Anlaşma Olduğunda Birileri Alttan Kaşıyor

Atıyorum, Yıldızsporla Aydınspor böyle bir anlaşma yaptı 6 ay gitmiyor. Çünkü birileri alttan kaşıyor; niye Yıldızspor, Köprülüspor değil. Niye Yıldızspor, Germencikspor değil. Aydın’da böyle bir hava var. Bu havayı kırmak lazım.

Kaya ÖZCAN : Yönetici Arkadaşlar Günlük Düşünüyor

Aydın abi bu bir proje işi değil mi? Aydın’da hiç yapılmayan bir araba işimizi düşündük, projeledik, uyguladık. Ama biz bunun için çok uğraştık. Ankaralara gittik, valiliğe gittik, emniyete gittik. 2 buçuk aydır uğraşıyoruz. İnsanlar kafalarına koyduktan sonra, projeyi de ürettikten sonra mutlaka bunu gerçekleştirebilirler. Bence burada en büyük eksiğimiz proje yok. Yönetici arkadaşlar günlük düşünüyor. 

Haber : Emrullah TURGUT

_dsc2703.jpg_dsc2710.jpg_dsc2718.jpg_dsc2724.jpgmanset-resi.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 6564 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim