• Aydın26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Perakendenin Dinamik Çözüm Ortağı Lila Group, Yerel Zincirler Buluşuyor Fuarı için Hazırlıklara Başladı
15 Nisan 2019 Pazartesi 10:55

Perakendenin Dinamik Çözüm Ortağı Lila Group, Yerel Zincirler Buluşuyor Fuarı için Hazırlıklara Başladı

Lila Group, Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB) Konferansı ve Fuarı’nın tematik sponsoru olarak etkinlikte yerini alıyor.

Lila Group, Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB) Konferansı ve Fuarı’nın tematik sponsoru olarak etkinlikte yerini alıyor. Lila Group YZB’deki standında Sofia, Maylo ve Berrak markalarını sektör temsilcileri ile buluşturacak.

 

 

Dünya standartlarında ürettiği temizlik kağıtlarını Türkiye dışında 5 kıtada 76 ülkeye ihraç eden Lila Group, organize gıda ve perakende sektörünün en büyük konferans ve fuar organizasyonu olan ‘Yerel Zincirler Buluşuyor’ organizasyonunu desteklemeye devam ediyor. 17-18 Nisan’da İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan YZB’de, bu yıl ‘Perakendenin Dinamik Çözüm Ortağı’ olarak yer alacak olan Lila Group, markalarını sektör profesyonelleri ile buluşturmak üzere hazırlıklara başladı.

 

10 yılı aşkın süredir yerel markaların, tedarikçilerin büyüyebilmesi ve ülke ekonomisine destek olabilmesi için önemli buluşmalara ev sahipliği yapan YZB’nin sektörel misyonuna değinen Lila Group CEO’su Alp Öğücü şöyle konuştu: “Bu sene de organize gıda ve perakende sektörünün önemli temsilcilerinin bir araya geldiği YZB’ye katılacağımız için büyük memnuniyet duyuyoruz. Çorlu’da yer alan Türkiye, Doğu Avrupa, Ortadoğu, Kafkaslar ve Afrika’nın en büyük kâğıt üretim tesisimiz ile bugün Temizlik kâğıtları sektörünün en önemli kurumlarından biriyiz. Türkiye ve Dünyanın dört bir yanındaki 76 ülkeye ürünlerimizi ulaştırmak için canla başla çalışıyoruz. Lila Group olarak YZB’deki standımızda perakende sektöründe faaliyet gösteren markalarımız olan Sofia, Maylo ve Berrak ile tuvalet kâğıdı, kâğıt havlu, kâğıt peçete ve kâğıt mendil çeşitlerimizi tanıtacağımız için heyecanlıyız. Her yıl yerli ve yabancı birçok sektör profesyoneli ile YZB’de bir araya geliyor, sektörü geliştirecek ve değer katacak yenilik ve fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Bu sene de YZB’nin var oluş amacına katkı sağlamayı ve sektör temsilciler ile bir araya gelmeyi önemsiyoruz.”

 

Lila Group Hakkında

Kökleri 100 yıl öncesine dayanan Lila Group, 2006 yılında yatırım kararı almasıyla yüzde yüz yerli sermaye ile 2007 yılında Çorlu’da dünya standartlarında temizlik kağıtları üretme vizyonuyla hijyenik temizlik kağıtları üretime başladı. 2012 yılında yapılan yeni yatırımlarla faaliyet alanını genişleten Lila Group, şu anda 140 bin metrekarelik alanda, 150 bin ton kapasite ile sadece Türkiye’nin değil, Doğu Avrupa, Ortadoğu, Kafkaslar ve Afrika bölgelerindeki tek kampüs içindeki en büyük kâğıt üretim tesisi olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Bugün yaklaşık 2 Milyar TL’lik Türkiye temizlik kağıtları pazarı toplamında %12 pazar payının sahibi olan Lila Group, Türkiye’deki kullanıcılarına Sofia, Maylo, Berrak ve Nua Prefessional markaları ile ulaşırken dünyanın dört bir yanında yer alan 76 ülkeye yarı mamul ve mamul ihracatı yaparak ülke ekonomisi için katma değer sunuyor.Lila Group, marka ve ürünlerine dair detaylı bilgi için www.lilagroup.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haber : Helin ÖDEN

1555266179_lila_gorsel_.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 505 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim