• Aydın14 °C

Gökhan ÖZAKEL / Köşe Yazarı

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gökhan ÖZAKEL / Köşe Yazarı

1923 FİYASKOSU

29 Ağustos 2011 Pazartesi 01:05

Merhabalar değerli okurlarım öncelike ramazan bayramanınızı en içten dileklerimle kutlar daha nice bayramlara sevdiklerinizle geçirmeninizi temenni ederiz.

 

Bu hafta sizlerin karşına farklı bir konuyu ele alarak,çıkmak istedim.Aydınımızın simgesi,hafta sonlarımızın neşesi eğlencemiz aydın sporumuzdan sizlere bahsetmek istedim.

 

Bir zamanlar,Fenerbahçe gibi Türkiye nin güzide futbol takıma kadı köy de altı atmış ve adını kadı köyün efesi olarak Türkiye’ye duyurmuş aydın spor futbol takımın bu hafta 3.lig de ki ilk karşılaşmasını izleme fırsatı buldum.

 

Maç seyirsiz di ve tatsızdı doğrusu seyircisiz bir maç tuzsuz yiyecek yemek gibi,bir şey.Doğrusu aydın spor 1923 kulübünden bu sezon çok şey bekliyoruz aydınlılar olarak,ancak dünkü aydın spor takımının performansı açıkçası beni epeyce düşündürdü desem yeridir.

 

Felaket tellalcısı olmak istemem,ancak aydın spor 1923 takımı dün gerçekten beni çok şaşırttı.BAL ligindeki takımdan eser kalmamış adeta yeni sıfır kilometre bir futbol takımı oluşturulmuş ve onca paralar harcanmış.

 

Tabiki yeni bir takım aydın spor 1923 ancak,futbol tarihinde hiç adını bile duymadığım bir takım dün aydın spor’u kendi evinde hemde hiç futbol oynamadan 2-1 yenerek 3 puanı alan takım oldu.

 

Yenilen gollere bakarsak eğer Mardin spor gibi bank asya 1.liğinde kalecilik yapmış,şimdi de aydın spor 1923 kalecisine doğrusu hiç yakışmadı.

 

Takımımızın çok bariz golcü sıkıntısı olmasıda bu maçın kaybedilmesine etken olan ayrı bir kavramdı.Üzülerek söylüyorum ki takımımızda gol atacak kapasitede bir futbolcu yok.

 

Aydın spor 1923 kulübünün değerli başkanı sayın Ahmet gümüşe ve teknik heyetini buradan seslenerek uyarıda bulunmak istiyorum.

Bu takıma en az iki forvet ve defansımıza takviye yapılmalı,aksi taktirde bu takım bırakın şampiyonluğa oynamayı ilk beşe bile giremez.Yazıktır,günahtır hem emeklerinize hemde harcanan paralara,eğer bu takımın hedefi varsa bu eksiklikler bir an önce giderilmelidir.

Sancak tepe maçı umarım aydın spor 1923 için bir milat bir uyanış olur diye temenni ediyorum.

Köşe Yazarı:Gökhan ÖZAKEL

Bu yazı toplam 1346 defa okunmuştur.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim