• Aydın10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN ÖMER GÜNEL’DEN HAVUZ MEDYAYA AÇIK DAVET
15 Haziran 2021 Salı 10:15

BAŞKAN ÖMER GÜNEL’DEN HAVUZ MEDYAYA AÇIK DAVET

Havuz medyanın yalan haberleri kamuoyunu güldürmeye devam ediyor.

“GELİN HİZMETLERİMİZİ YERİNDE GEZDİRELİM”

Havuz medyanın yalan haberleri kamuoyunu güldürmeye devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kuşadası’nda katıldığı toplu temel atma ve açılış programı sonrasında aklı karışan ve karalama yarışına giren havuz medyaya Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel açık davet gönderdi.

Başkan Ömer Günel, “Anlaşılan aynı anda yaptığımız 3 temel atma ve 13 açılış töreni sonrasında havuz medyanın aklı şaştı.  Hizmetlerimizi karalama yarışına giren havuz medya ve yerel işbirlikçilerini yalan haber yapmak yerine hizmetleri yerinde görmeye davet ediyoruz. Bu konuda talep etmeleri halinde evlerinden aldırarak, temelini attığımız ve açılışını yaptığımız alanları gezdirebiliriz “dedi.

CİDDİYETSİZ MUHALEFETE KAMUOYU İTİBAR ETMİYOR, SADECE GÜLÜYOR

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, ulusal haber ajansı ile canlı yayında yapılan açılış ve temel atma törenindeki projeleri görmemek için kırk takla atan ve ilgisi olmayan fotoğraflar servis ederek algı operasyonu yapmaya çalışan havuz medya ve yerel enstrümanlarına seslenerek, “Bizlerin halka hizmet aşkı ile inşa ettiklerimizi sizlerin hırsla karartılmış objektifleri uzaktan net görmüyor. Arzu edenleri bizzat özel aracım ile evlerinden aldırıp yapılanları yerinde görmelerini sağlayabilirim. Açılış programında olmamasına rağmen ve henüz tamamlanmayan bir projemizi, büyük bir gururla açılışını yaptığımız Kuşadası İstasyon projemiz yerine lanse etmek, havuz medyanın ve yerel işbirlikçilerinin ciddiyetsizliğini bir kez daha ortaya koymuştur. Kamuoyu ciddiyetsiz muhalefete itibar etmiyor sadece gülüyor” diye konuştu.

Bu haber toplam 2089 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim