• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İKİÇEŞMELİK İŞ BİRLİĞİ İLE GÜÇLENİYOR
15 Haziran 2021 Salı 10:30

İKİÇEŞMELİK İŞ BİRLİĞİ İLE GÜÇLENİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi tarafından İkiçeşmelik Mahallesi’nde başlatılan alt ve üst yapıyı yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi tarafından İkiçeşmelik Mahallesi’nde başlatılan alt ve üst yapıyı yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar bölgenin en işlek noktalarından olan Güneş Sokak’ta sürüyor.

Yaklaşık 30 yıldır ihmal edilen İkiçeşmelik Mahallesi sakinlerinin yüzü Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in başlattığı alt ve üst yapı yenileme çalışmaları sayesinde gülüyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi’ne bağlı ekipler, bölgenin tüm alt ve üst yapı problemlerini çözmek için 7/ 24 esasına göre mesai yapıyor. Bu kapsamda mahallede yerleşimin en yoğun olduğu Güneş Sokak’ta Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yol genişletme çalışması başlatıldı. Yaklaşık 2 metre genişletilecek olan yol, yaya ve araç trafiğinin daha kolay akmasını sağlayacak. Hafriyat çalışmalarına devam edilen yola sıcak asfalt dökülecek. Güneş Sokak’ta son olarak kaldırım ve bordür taşı döşeme işlemi yapılacak.

CAMİNİN BAHÇE DUVARI YENİLENİYOR

Güneş Sokak’ta bulunan İkiçeşmelik Camisi’nin bahçe duvarında da Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yenileme çalışmasına başlandı. Yıkılan bahçe duvarı, hafriyat ve yol genişletme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeniden inşa edilecek.

VATANDAŞ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Kuşadası Belediyesi'nin İkiçeşmelik Mahallesi’nde yürüttüğü çalışmalardan memnuniyet duyduğunu belirten Tevfik Babayiğit, “Yaklaşık 25 yıldır İkiçeşmelik’te yaşıyorum. Mahallemiz önceki dönemlerde hiç hizmet almadı. Şimdi mahallemizde yoğun bir hizmet yatırımı var. Mahalle sakini olarak bu çalışmaları sabırla karşılamalıyız. Çalışmalar bittiğinde inanıyorum ki İkiçeşmelik çok güzel olacak. Ömer Günel başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bahattin Gül ise, “Cami yapıldığında, duvarın yola taştığı belliydi. Belediyemiz caminin ağaçlarını budadı.  Yolun biraz daha genişletilmesi çok iyi oldu. iki araç yan yana geçemiyordu" diye konuştu.  

Hüseyin Üzüm de "Yolun genişletilmesi çok iyi oldu. Mahalle sakinleri artık daha rahat hareket edebilecek. Kuşadası Belediyesi’nin çalışmasını destekliyorum” dedi. 

ikicesmelik--(1).jpg

Bu haber toplam 2052 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim