• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KUŞADASI BELEDİYESİ RAMAZAN YARDIMLARINA 23 NİSAN’DA DA DEVAM ETTİ
24 Nisan 2021 Cumartesi 20:58

KUŞADASI BELEDİYESİ RAMAZAN YARDIMLARINA 23 NİSAN’DA DA DEVAM ETTİ

KUŞADASI BELEDİYESİ RAMAZAN YARDIMLARINA 23 NİSAN’DA DA DEVAM ETTİ

Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü, çalışmalarını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da sürdürdü.  Ekipler yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ayı nedeniyle hazırlanan gıda yardımı paketlerini 795 ihtiyaç sahibi vatandaşın evine ulaştırdı.

Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı nedeniyle gıda yardımı paketi dağıtımına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da devam etti. Çalışmalarını Hacıfeyzullah Mahallesi Tepe Sokak’ta sürdüren ekipler, gıda paketlerinin yanında çocuklara Türk bayrağı hediye ederek bayramlarını kutladı. Pandemi kısıtlamaları nedeniyle bayramı evlerinde geçiren çocuklar, balkon ve camlarını Kuşadası Belediyesi’nin armağan ettiği Türk bayrakları ile donattı.

GIDA PAKETLERİ İKİ BİN AİLEYE ULAŞTIRILDI

Sosyal belediyecilik alanında yürüttüğü çalışmalarla dikkat çeken Kuşadası Belediyesi, Ramazan ayının başladığı günden bugüne kadar toplam 2 bin aileye gıda paketi ulaştırdı. Kentte yaşayan hayırsever vatandaşların destekleriyle hazırlanan 2 bin gıda paketi daha kentte yaşayan ihtiyaç sahibi aileye teslim edilecek. 

tepe-mah-paket-dagitimi-23.04-(8).jpg

Bu haber toplam 2264 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim