• Aydın25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KOÇARLI MYO KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ
11 Şubat 2021 Perşembe 10:23

KOÇARLI MYO KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Koçarlı Meslek Yüksekokulu (MYO) Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Programı Kariyer Günleri Etkinliği, 9 Ocak 2021 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleşti.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ)  Koçarlı Meslek Yüksekokulu (MYO) Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Programı Kariyer Günleri Etkinliği, 9 Ocak 2021 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleşti.

Öğrenci-sektör buluşmasının gerçekleştiği etkinliğe; Derin Peyzaj Kurucu Müdürü Özlem Güzel Alaboğa, Çiçek Park Peyzaj Kurucu Müdürü Selim Öztürk ve Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği 1 ve 2. sınıf öğrencileri ile Koçarlı Meslek Yüksekokulu akademik personeli katıldı.

Öğretim Görevlisi İlksoy Bostancıoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen kariyer günleri etkinliği Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Dr. Birsen Geçioğlu Erincik’in açılış konuşması ile başladı. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Onur Yılmaz’ın program hakkında bilgi verdiği toplantıda, sektör temsilcileri tarafından istihdam edilecek personeldeki beklentiler ve eksiklikler konuşularak bu eksiklerin nasıl giderileceğine yönelik projeksiyonlar ortaya kondu.

Öğrencilerin, sektörde görev alabilecekleri alanların tanıtıldığı toplantıda staj ve istihdam konusundaki sorular sektör temsilcileri tarafından cevaplandı.

foto-3.jpg

Bu haber toplam 10952 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim