• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Abdurrahman ÖZ : Ak Parti 14 Senede Ne Söz Verdiyse Yapmıştır +-
06 Mart 2017 Pazartesi 20:18

Abdurrahman ÖZ : Ak Parti 14 Senede Ne Söz Verdiyse Yapmıştır +-

Toplantıya; Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer ÖZMEN, Ak Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman ÖZ, Ak Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa SAVAŞ, Aydın Milletvekili Mehmet ERDEM, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki TOÇOĞLU ve partililer katıldı

Ömer ÖZMEN’in Konuşmasından Satır Başları…

Ömer ÖZMEN : Toplantımız İnşallah Evetlere Vesile Olur

Değerli Milletvekilim, Kıymetli Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız, Partimize gönül vermiş daha önceden görev yapmış değerli abilerim, ablalarım, Milletvekili adaylarımız, önceki dönem Milletvekillerimiz ve kısacası Ak Partiye gönül vermiş değerli dava kardeşlerim hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Toplantımız inşallah evetlere vesile olur.

 Ömer ÖZMEN : Tarihi Bir Sürece Şahitlik Ediyoruz

Çok önemli bir dönemden geçiyoruz. Hep beraber tarihi bir sürece şahitlik ediyoruz. Hem yakın çevremizde hem dünya siyasetinde yeniden oluşmaya başlayan yepyeni heykellerin şekillendirdiği bir ekonomi – politik içerisinde bir sürece giriyoruz. Bu sürecin sonunda inşallah ülkemiz prangalardan kurtulacak ve daha hızlı karar alan bir ülke haline gelecek. Biz bu süreçte bir parti kampanyasının ötesinde bir Türkiye, bir memleket meselesi olarak bakıyoruz ve çalışmalarımızı bu minvalde yürütüyoruz. Biz şüphesiz Ak Parti olarak kampanyamızı başlattık ve hızla sürdürmeye devam ediyoruz.

 Ömer ÖZMEN : Pozitif Bir Kampanya Yürüteceğiz

Başından beri savunduğumuz şey şudur; pozitif bir kampanya yürüteceğiz, başkalarına cevap yetiştirmekten ziyade bu meselenin ne olduğunu, Türkiye’ye ne getireceğini, Türkiye’yi hangi büyük yanlışlardan, mevcut sistemin tıkandığı hangi hususlardan kurtaracak bir teklif olduğunu anlatıyoruz ve inşallah anlatmaya devam edeceğiz.

Zeki TOÇOĞLU’nun Konuşmasından Satır Başları…

Zeki TOÇOĞLU : Kurulan Engelleri Liderliğimiz Sayesinde Aştık

Sayın Milletvekillerim ve Kıymetli Yoldaşlar Danışma Meclisi Toplantısı vesilesi ile sizlerle beraber olmaktan mutlu olduğumu ifade ediyor. Hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Sözlerime başlarken başta Sayın Valim olmak üzere tüm Sakaryalıların selam ve sevgilerini sizlere iletmiş oluyorum. Değerli kardeşlerim gerçekten önemli bir süreçten geçiyoruz. Yıllardır ülkemizin gelişmesi için, demokrasinin gelişmesi için yapılan çalışmalara kurulan engelleri güçlükle liderliğimiz sayesinde aştık geldik.

Zeki TOÇOĞLU : 16 Nisanda bu Son Engeli de Beraber Aşmak Zorundayız

Ancak öyle bir noktadayız ki bu güne kadar kazandıklarımızı kaybetmemek daha ileriye götürmek için inşallah 16 Nisanda da bu son engeli de beraberce aşmak zorundayız. Bu yolda birçok badireler atlattık Elhamdülillah önemli mesafelerde kat ettik. Ancak bu önemli mesafelerin son aşamasını da beraberce aşmak durumundayız.

Zeki TOÇOĞLU : Mesele Yetki Meselesi Değildir

Çeşitli söylentiler, çeşitli rivayetler ve çeşitli karalama kampanyaları bunların hiç biri sizi etkilemesin. Mesele bir yetki meselesi değildir. Bu gün Cumhurbaşkanımızda olan yetkiler belki Amerikan Başkanında yoktur. Bu yetkilerde Cumhurbaşkanımız kullansın diye verilmedi. Kenan EVREN’ e verildi ve oradan buraya devam ediyor.

Zeki TOÇOĞLU : Her Alanda Tıkandık Adım Atamıyoruz

Mesele Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi yetki meselesi değil sistem meselesidir. Artık her alanda tıkandık adım atamıyoruz. Dolayısıyla bu her alanda önümüzü tıkayan bu sistemi değiştirmemiz lazım. İşte tarih de ilk defa böyle bir fırsatla karşı karşıyayız.  Bu seçim Ülkemizin geleceği ile ilgili olduğu için herkesi ilgilendiren bir seçimdir.

Abdurrahman ÖZ’ün Konuşmasından Satır Başları…

Abdurrahman ÖZ : Toplantımızın Hayırlara Vesile Olmasını Diliyorum

Sayın Başkanım, Çok Kıymetli Milletvekili arkadaşlarım ve önceki dönem Milletvekili Abilerim, Çok Kıymetli Teşkilat Mensubu arkadaşlarım ve basın mensubu arkadaşlarım ben bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum ve hoş geldiniz diyorum.

Abdurrahman ÖZ : Ak Parti Olarak İnsanımıza Anayasa Sözü Verdik

Değerli arkadaşlar hem 7 Haziran seçimlerinde hem de 1 Kasım seçimlerinde bizler Ak Parti olarak insanımıza Anayasa sözü verdik. Öncelikle bu gün bir Anayasa Teklifi ile insanımızın karşısına çıkmış olmak Ak Partililer olarak söz verdiğimiz bir hususu yerine getirmiş olmamız bakımından önemlidir.

Abdurrahman ÖZ : Ak Parti 14 Senede Ne Söz Verdiyse Yapmıştır

Çünkü Ak Parti Allaha hamd olsun 14 senelik süreçte ne söz verdiyse yapmıştır ve yapamayacağı şeylerinde sözünü vermemiştir. Buradan baktığımızda Anayasa Teklifi ile insanımızın karşısına çıkmış olmak bizler için, Ak Parti Milletvekilleri için, Ak Parti Teşkilatı olarak sizler için bir gururdur. 

Devam Edecek...

Haber/ Fotoğraf : Mehmet ŞİMŞEK

_dsc9942.jpg_dsc9947.jpg_dsc9949.jpg_dsc9959.jpg_dsc9978.jpg_dsc9990.jpg_dsc9970.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3184 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim