• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ahmet ALAK Hizmet İçin Mazbatalarımızı Bekliyoruz Dedi
06 Nisan 2019 Cumartesi 20:06

Ahmet ALAK Hizmet İçin Mazbatalarımızı Bekliyoruz Dedi

İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet ALAK, İYİ'ler Hizmet İçin Mazbatalarını bekliyor dedi.

İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet ALAK, İYİ'ler Hizmet İçin Mazbatalarını bekliyor dedi.

Başkan Ahmet ALAK yaptığı Basın açıklamasında, 31 mart 2019 pazar günü yapılan MAHALLİ İDARELER SEÇİMLERİ sonuçlarına 3. Defa mhp incirliova ilçe teşkilatı ysk ya da itirazda bulunacaklarını dile getirdi. 

MHP AYDIN İl BAŞKANI SAYIN Burak PEHLİVAN hem Nazilli hem de İncirliova ilçelerindeki sandık sonuçlarına son itirazlarını da yapacaklarını söyledi. 

Bu nedenle mazbatalarini almayan iyi parti incirliova BELEDİYE Başkanı SAYIN AYTEKİN KAYA ve iyi parti nazilli BELEDİYE BAŞKANI SAYIN Kürşat Engin ÖZCAN itirazların bir an önce neticelenip belediyenin daha iyi işler hal alması için çalışmalara başlamak istiyor.

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN MERAL AKŞENER belediye başkanlarımızı bizzat arayarak tebrik ettiler. Bu onur hepimizin yani incirliova mızın.  Bu bekleyiş iki ilçe halkında da MHP ye karşı  tedirginlik ve kızgınlık olarak yansıyor. 

İlçe halkı bu itirazların bir önceki belediye başkanlarının öyle olmasa bile belediyeden evrakları ve  belgeleri mi yok etmek için zaman kazanıyorlar düşüncesine neden oluyor. Ve hatta belediyenin mevcut işleyişine engel olmak için yapıyorlar düşüncesine neden oluyorlar.  Bu süreç en fazla incirliova BELEDİYE sinin kurumsal kimliğine ve İNCİRLİOVA halkına zarar vermektedir. 

Biz iyi parti incirliova ilçe teşkilatı olarak inanıyoruz ki ysk nın kararı da daha önceki yapılan 2 itirazlara verilen RED kararı olacaktır. 

Mazbatayı alır almaz ilk işimiz belediyeden 3 - 4 aydır maaşlarını tam alamayan eksik alan belediye çalışanları için çalışma yapmak olacaktır.  Belediye personeli çalışanları arasında tedirginlik hakim. Inşallah bunlarla ilgili mazbatayı alır almaz ilk çalışmamızı başlatacağız.  İNCİRLİOVA İYİ OLACAK inşallah dedi.

whatsapp-image-2019-04-06-at-19.53.48.jpeg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1372 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim