• Aydın9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aile Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK Baba Ocağına Geldi
18 Ekim 2018 Perşembe 23:41

Aile Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK Baba Ocağına Geldi

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK Bakan olduktan sonra ilk defa Aydın'a gelerek bir dizi Açılış ve Ziyaret gerçekleştirdi.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK Bakan olduktan sonra ilk defa Aydın'a gelerek bir dizi Açılış ve Ziyaret gerçekleştirdi.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK, Aydın Çıldır Havalimanında Aydın Valisi ve Protokol Üyeleri tarafından karşılandı. Uçak ile Aydın ÇIldır Havalimanına inen Bakan SELÇUK Protokol üyeleriyle tek tek selamlaştı.

Aydın Valiliğine devam eden Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK Valilikte de bir karşılama töreninin ardından Aydın Valisi Yavuz Selim KÖŞGER tarafından Aydın ili sorunları ve yapılacak projeler ile ilgili brifing aldı.

Sonrasında Ak Parti Aydın İl Başkanlığına geçen Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK, Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer ÖZMEN ve partiller tarafından karşılanarak bir konuşma gerçekleştirdi.

Daha sonra Ovaeymir'de açılışı gerçekleşen Çocuk Evi'ne giden Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK, burada yaptığı konuşmanın ardından Çocuk Evi'nin yapılmasında katkı sağlayanlara birer Plaket verdi. Daha sonra Protokol tarafından Kurdela kesilerek açılışı yapılan Çocuk Evi hizmete girdi.

Programın devamında ASTİM OSB'de bulunan TOBB tarafından yaptırılıp ASTİM OSB'ye devredilen Sürekli Eğitim Merkezi açılışında bir konuşma gerçekleştirdikten sonra Protokol Üyeleri ile birlikte Kurdela kesilerek hizmete girmesi sağlandı. Burada Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK'u ASTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Gökhan MARAŞ tarafından karşılandı.

Aydın Ticaret Odasına Toplantı salonundaki sertifika Programına katılan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN tarafından karşılandı. Kosgeb İşkur ve İş Kadınları Derneğinin ortaklaşa gerçekleştirdiği kurslar için kursiyerlere sertifika dağıttı.

Baba Ocağı Köşk'e geçen Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK, Osman AKÇA İncir İşletmesini ziyaret ederek işyeri hakkında bilgi almasının yanında İncir İşleme İşçisi Kadınlarla özel olarak ilgilendi.

Ardından Aydında Ak Parti'nin en gözde Belediyelerinden Köşk Belediyesine geçen Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri KILINÇ tarafından karşılandı. Halk oyunları gösterisi ile karşılanan Bakan SELÇUK hemşehrileri tarafından yoğun ilgi gördü. Eski Kültür ve Turizm Bakanı olan Babası Atilla KOÇ'un duygusal konuşması sonrasında Köşk Belediye Başkanlığı Makamına geçen Bakan SELÇUK hemşehrileiyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra Köşk İlçesinde bulunan Yengesinin evine geçen Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK, basına kapalı olarak ziyaretini gerçekleştirdi.

Aydın Merkez Huzur Evi'ne geçen Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK, burada ki yaşlılarımız ile özel ilgilenerek hediyeler verdi.

Programın sonunda Akarsupark'ta düzenlenen Şehit Aileleri ve Gaziler ile Yemek etkinliğine katılan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK, yoğun Aydın Programının ardından Aydından ayrıldı. 

Aile Bakanı Aydınlı Zehra Zümrüt SELÇUK Köşk Belediyesinde

 

Aile Bakanı Zehra Zümrüt Köşk Belediyesi Makamında

 

Aile Bakanı Aydınlı Zehra Zümrüt SELÇUK Köşk Osman Akça İncir İşletmesinde

 

Aile Bakanı Aydınlı Zehra Zümrüt SELÇUK Aydın Ticaret Odasında

 

Aile Bakanı Aydınlı Zehra Zümrüt SELÇUK Astim Osb Sürekli Eğitim Merkezi

 

Aile Bakanı Aydınlı Zehra Zümrüt SELÇUK Ak Parti Aydın İl Başkanlığında

 

Aile Bakanı Aydınlı Zehra Zümrüt SELÇUK Ak Parti Ovaeymir Çocuk Evinde

 

 

 

 

Aile Bakanı Aydınlı Zehra Zümrüt SELÇUK Valilikte2

 

Aile Bakanı Aydınlı Zehra Zümrüt SELÇUK Çıldır Havalimanına İniyor

 
Aile Bakanı Aydınlı Zehra Zümrüt SELÇUK Valilikte
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3464 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim