• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK PARTİ KARACASU VE KUYUCAK STK, MUHTAR BULUŞMASI
28 Aralık 2016 Çarşamba 18:33

AK PARTİ KARACASU VE KUYUCAK STK, MUHTAR BULUŞMASI

AK Parti Aydın İl Teşkilatı 28 Aralık 2016 Çarşamba günü Karacasu ve Kuyucak ilçelerinde ilçe STK ve muhtarlar ile toplantıda buluştu.

AK Parti Aydın İl Teşkilatı 28 Aralık 2016 Çarşamba günü Karacasu ve Kuyucak ilçelerinde ilçe STK ve muhtarlar ile toplantıda buluştu.

Toplantıya AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer ÖZMEN, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet ERDEM ve Mustafa SAVAŞ, Kuyucak Belediye Başkanı Metin ERTÜRK, AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı Seda SARIBAŞ AK Parti Karacasu Fuat MERİÇ ve AK Parti Kuyucak İlçe Başkanı Mehmet Emin SAYAR, Aydın'da görev yapan bazı kamu kurum ve kuruluşlarının bölge ve il müdürleri katıldı. Geniş katılımla gerçekleştirilen toplantıda Karacasu ve Kuyucak muhtarları ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri söz alarak mahallelerindeki sorunlarını ve dileklerini Milletvekilleri ile paylaşarak temennilerde bulundular.

İl Başkanı Ömer ÖZMEN; yaptığı açıklamada geçen haftalarda Bozdoğan, Çine Kuşadası, Nazilli ve Yenipazar ilçelerimizde STK ve Muhtarlarımız ile aynı şekilde gerçekleşen buluşmaların önümüzdeki günlerde Aydın'ın tüm ilçelerinde de aynı şekilde gerçekleştirileceğini dile getirdi. ÖZMEN; teşkilat olarak gerçekleştirdikleri bu toplantıların amacının bölgeyi en iyi tanıyan ve sorunları objektif şekilde gözlemleyebilen muhtarları ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerini, Daire Müdürlerini ve teşkilat mensuplarını bir araya getirerek sorunların en iyi şekilde tespit edilmesi, vatandaşın istek ve taleplerinin birinci elden dinlenilmesi, sorunların çözüme ulaştırılması, varsa eksikliklerin giderilmesi ve taleplerin yerine getirilmesi olduğunu ifade etti. Ayrıca milletvekilleri tarafından da Aydın ili ve ilçeler için yapılan ve yapılacak hizmetler ile ilgili geniş kapsamlı bilgiler verdi.

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana öncelik amacı olan halka hizmetin ilimizde en iyi şekilde yapılması ve Aydınlı hemşerilerimizin hükümetteki sesi olmayı amaçlayan çalışmaların sürekli olarak devam edeceği söylendi. 

AydınÖzel

whatsapp-image-2016-12-28-at-11.10.25.jpeg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1495 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim