• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Parti’li Ömer ÖZMEN’den Bozdoğan Çıkartması
15 Ocak 2017 Pazar 20:51

Ak Parti’li Ömer ÖZMEN’den Bozdoğan Çıkartması

Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer ÖZMEN ve ekibi Aydın'ın Bozdoğan İlçesinde bir dizi ziyaretin ardından Yenipazar da ki İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer ÖZMEN ve ekibi Aydın'ın Bozdoğan İlçesinde bir dizi ziyaretin ardından Yenipazar da ki İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Ak Parti Aydın İl Başkanlığı olarak İlçelerde başlatılan Sandık ve Mahalle Başkanları toplantıları çerçevesinde AK Parti Teşkilatı ziyaretlere Bozdoğan İlçesi Koyuncular Mahallesi ile başladı.

Koyuncular köy kahvehanesinde Muhtar Kemal MUTAF ve köylülerle bir araya gelen Ak parti Aydın İl Başkanı Ömer ÖZMEN mahallenin sorunlarını dinleyerek yetkililere iletti.

Bozdoğan Ziraat Odası’nı ziyaret eden Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer ÖZMEN çalışmalar hakkında kendilerinden bilgi aldı.

Ayrıca Son Yerel Seçimlerde Ak Parti Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Ali ERKUT ile de görüşüldü.

Ardından Bozdoğan ilçesinde ki yapılan toplantıda Ak Parti Aydın İl başkanı Ömer ÖZMEN, Sandık esaslı çalışmanın önemi, önümüzdeki referandumun önemi ve Mecliste yapılan Anayasa Değişikliği hakkında bilgi verdi.

Programın sonunda Yazıkent Mahallesini ziyaret eden Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer ÖZMEN, Merhum AK Parti'li Yazıkent eski Belediye Başkanı Ahmet OĞUZHAN' ın ailesini ziyaret ederek güzel bir vefa örneği gösterdi.

Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer ÖZMEN, Yazıkent Kıraathanesinde Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinleri ile hasbıhalde bulundu.

Ardından Yazıkent Mahalle Muhtarı Rıza BAYRAKTAR işyerinde ziyaret eden Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer ÖZMEN, Mahalle muhtarının mahallesi için şikâyetleri ve iyi dileklerini dinledi.

Aydın'ın Yenipazar ilçesinde de Teşkilat mensuplarının katılımı ile İlçe Danışma Toplantısı yapılarak toplantıda referandum sürecinden bahsedildi.

AydınÖzel

whatsapp-image-2017-01-14-at-14.03.53.jpeg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1371 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim