• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ali ÇANKIR'dan ALTINTAŞ'a 172 İşçi Tepkisi
12 Nisan 2019 Cuma 13:25

Ali ÇANKIR'dan ALTINTAŞ'a 172 İşçi Tepkisi

CHP Aydın İl Başkanı Ali ÇANKIR'dan 172 İşçinin işine son verilme iddiası üzerinden Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk ALTINTAŞ'a tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Ali ÇANKIR'dan 172 İşçinin işine son verilme iddiası üzerinden Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk ALTINTAŞ'a tepki gösterdi.

CHP Aydın İl Başkanı Ali ÇANKIR Dün Bozdoğan Belediye Başkanı olarak seçilen Ufuk Altıntaş'ın 172 işçinin işine son verme hazırlığında olduğunu öğrendik.Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak esefle kınıyoruz. Alın teri ile işini yapan her yurttaşımızın her an yanında olacağız.

Çalışan, üreten kimsenin ekmeğiyle oynamayacağını seçim öncesi belirtenler sözlerini yutmakla kalmamış, vicdanlarda derin yaralar açmışlardır. Biz bu işin takipçisiyiz.Bu zihniyet toplumu yerel yönetimler üzerinden ayrıştırmaktadır.Kamu vicdanı rahat edene kadar bizler mücadelemizi sürdüreceğiz. 

Değerli Hemşehrilerim, 
Değişen belediyelerde üst kadrolaşmayı ön görebilirsiniz.Ancak 172 işçinin ve çocuklarının ekmeğiyle hangi bahane ile hangi vicdanla oynayacaksınız kamuoyuna açıklamak zorundasınız. Yaptım, oldu diyerek bunu uygulayamazsınız.

Ufuk Altıntaş koltuğa oturduğu ilk günden beri açıkça suç işlemektedir. Kendisi ve avanesi züccaciye dükkanına giren fil gibidir.Sgk müfettişlerini ve İçişleri Bakanlığı yetkililerini bu hukuksuz uygulamaları tespit etmeleri açısından göreve davet ediyorum. Yoksa Bozdoğan ve Aydınımız için çok geç olabilir dedi.

ali-cankir.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1111 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim