• Aydın27 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Anadolu’nun Kemal’i Didim’de
07 Eylül 2019 Cumartesi 21:32

Anadolu’nun Kemal’i Didim’de

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aydın ve ilçelerinde iki gün süren programı kapsamında, Didim Belediyesi’nin ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aydın ve ilçelerinde iki gün süren programı kapsamında, Didim Belediyesi’nin ziyaret etti.

7 Eylül Cumartesi günü gerçekleşen Didim Programında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Cumhuriyet Halk Partisi, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Parti Meclis Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın Milletvekili YDK Üyesi Süleyman Bülbül, Aydın Milletvekili Hüseyin yıldız, İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Belediye Başkanları eşlik etti.

Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ilk olarak, Belediye ziyaretini gerçekleştirdi, ardından belediye bahçesinde Didimli vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediye Binası önünde bekleyen kalabalığa teşekkür eden Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, “Değerli Didimliler, değerli dostlarım, yol arkadaşlarım, sağ olun bu alanı doldurdunuz, sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile helalleşmek, hasbihâl etmek için bu günü bekledik, bu günleri Türkiye çok bekledi. Martın sonu bahar olacak dedik, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’ndan aldığımız talimatla Türkiye’nin her yerinden doğudaki en küçük beldemize kadar, tek yürek, tek ses olduk, tek cümle kullandık ve Martın sonu bahar olacak dedik martın sonu bahar oldu. Ülkemizi karanlıklardan çıkarmak için işaret fişeğini yaktıran, yüreklerimize tekrardan, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığını yerleştiren sayın Genel Başkanımızın talimatlarıyla martın sonunu bahar yaptık, şimdi kendisi de sizlere hitap edecektir. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. dedi

Buraya teşekkür etmek için geldiğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Didim’de A.Deniz Atabay’ı yeniden seçtiniz o Didim’i seviyorum sizleri seviyor, sizin için çaba harcıyor, sizin için mücadele ediyor, onun verdiği emeğin hakkını siz teslim ettiniz bana düşen görevde size teşekkür etmek, size yürekten teşekkür ediyorum. Tabi bir şey daha var Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu o da burada, ikisi el ele veriyorlar, geçmiş de olduğu gibi bundan sonra da birlikte Didim’e hizmet edecekler” dedi.

82 Milyonun Huzur İçerisinde Yaşamasını İstiyoruz

Cumuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sözlerine şöyle devam etti “Güzel bir yerde tatil yapıyorsunuz,  Türkiye’nin en güzel yeri, Türkiye’nin her tarafının da böyle olmasını istiyoruz, burada insanlar huzur içinde yaşıyorsa, doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi hepsinin böyle olmasını istiyoruz, 82 milyon insanın huzur içerisinde yaşamasını istiyoruz, yeni bir siyaset anlayışı başlattık, kavgadan, gerilimden uzak bir siyaset anlayışı insanını seven, insana hizmet eden harcadığı her kuruşun hesabını veren ve bunu onurlu bir görev olarak gören yeni siyaset anlayışı, insani bir siyaset anlayışı başlattık ve bunu sürdürüyoruz, bu siyaset anlayışımızın sonu olarak, İstanbul’u, Adana’yı, Mersin’i, Ankara’yı, Antalya’yı ve bir çok belediyeyi aldık bütün bunların nedeni yeni bir siyaset anlayışı, amacımı siyaset anlayışını Türkiye’ye egemen kılmaktır. Bu siyaset anlayışımızın sizlerde kabul görmesi, en büyük sevincimizdir. Nedeni de şu hep beraber birlikte yaşamak istiyoruz, siyasi görüşlerimiz farklı olabilir kimliklerimiz farklı olabilir, inançlarımız, yaşam tarzlarımız farklı olabilir ama bir arada huzur içerisinde yaşamalıyız, bunun yolunu birlikte bulacağız, tek başına ben yapamam, Demokratik yollarla bu değişimi ve dönüşümü yapmak zorundayız, o zaman sizin gücünüze ihtiyacım var, yani milletin yani halkın gücüne ihtiyacımız var, siz destek verdiğiniz, sürece önümüze engel çıkaracaklar ben bunu söylediğimi için beni suçluyorlar, bunların benim yerimde benim düşüncemde hiçbir yeri yok benim için önemli olan sizlersiniz, benim için önemli olan sizlerin bakışıdır” dedi

Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıracağız

Kılıçdaroğlu “Siz hayata doğru baktığınız sürece, insanlara sevgi ile baktığınız sürece, demokrasi getireceğiz diye kararlı duruşumuzla hep birlikte Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıracağız, Hak, Hukuk, Adalet, diyerek, ayağa kaldıracağız, biz Hak Hukuk Adalet dedikçe onlar itiraz ediyorlar onlar kızıyorlar, ama şundan emin olun çiftçinin, emeklinin, işsizin  askeri ücretlinin, sanayicinin, esnafın, tüyü bitmemiş yetiminde hakkını koruyacağım, yanı 82 milyon insanın hakkını koruyacağım bunun sözünün veriyorum size, bu anlayışla yola çıktık, bu anlayışa siyaset yapıyoruz, buraya geldiniz şeref verdiniz, onur verdiniz sizlerle gurur duyuyorum, sizlere inanıyorum sizlere güveniyorum sizlerle beraber yola çıktım sizlerle beraber yürümeye devam edeceğim, bir tek endişeniz olmasın  herkesin hakkını hukukunu korumak için  her türlü mücadeleyi yapacağım asla geriye dönmeyeceğim, geri döneceğimi sanıyorlar, mücadele etmeyeceğimi sanıyorlar baskıya boyun eğeceğimi hiçbir güç inandığım yoldan beni geri çevirmeyecektir, hiçbir güç. Teşekkür ederim sağ olun var olun gönlüm sizlerle beraber, sizlerle beraber güzel Türkiye’yi inşa edeceğiz çünkü Gazi Mustafa Kemal’e verdiğimiz bir söz var Çağdaş uygarlığı yakalayacağız ve onu aşacağız, hep birlikte yapacağız bunu hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum hepiniz sağ olun, hepinize yürekten teşekkür ediyorum”  ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, programı kapsamında Kuşadası’na gitmek üzere alandan ayrıldı.


foto-(5)-(2).jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 842 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim