• Aydın17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aydın BŞB'de Kimlerin Başı Yanacak
22 Ocak 2020 Çarşamba 22:25

Aydın BŞB'de Kimlerin Başı Yanacak

AydınÖzel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Adnan AYTAŞKIN, Aydın BŞB'de Kimlerin Başı Yanacak isimli Köşe Yazısını Yazdı.

Değerli okurlarımız bugünkü yazımda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personellerinden kimlerin başının yanacağını yazacağım.

Aydın Belediye Başkanı ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemlerinde Özlem ÇERÇİOĞLU'nun Yönetimi soruşturmadan geçip ceza alsada Başkan ÇERÇİOĞLU'na hiç bir Ceza gelmemiştir.

Belediye Kanun, Yönetmelik ve Mevzuatlarını en iyi bilen Erkan KARAASLAN'ın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU'nun neden Vazgeçilmezi olduğuda burada ortaya çıkıyor.

ÇERÇİOĞLU İle KARAASLAN Arasındaki anlaşma şudur. 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU Belediye ile ilgili Tasarrufları Erkan KARAASLAN'a bırakacak ve Özlem ÇERÇİOĞLU'na hiç bir Adli Soruşturma gelmeyecektir.

Geçmişte bazı Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri bu konudan dolayı Mağdur olmasına rağmen işin başındaki Başkan Özlem ÇERÇİOĞLU'na dokunan olmamıştı.

Bu kapsamda önceden sık sık değişen Daire Başkanları, Şube Müdürleri eski sıklığını geride bırakırken gelecekte sıkıntı yaşayacak önüne gelen herşeye imza atan kadrolarda netleşmeye başladı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU'na Vekalet eden onun yerine imza atan tüm Yetkililer gelecekte bu riskleri kabul etmiş demektirler.

Bu kapsamda 2015 yılında da Mahkemelere konu olan Aydın Büyükşehir Belediyesindeki Skandal bir olayı tekrar gündeme getirmek istiyorum.

O dönemde İmar, Aybel, Jeotermal ve Ege Et Şirketlerinde 5'er tane Yönetim Kurulu Üyesi var. O dönem için Yönetim Kurulu Üyelerine 3.000'er TL Maaş yatırılıyor ertesi gün Belediyede çalışan iki personel sırayla bu kişileri gezip 1.500 TL'leri geri topluyor ve Erkan KARAASLAN'ın Bacanağı Muharrem ŞANLI'ya elden teslim ediyor.

Bu olay Dava kapsamında Mahkemelere düşmüş, kanıtlanmış bir olaydır.

Bu olaydan Mahkeme sonucunda kimlerin başı yanacak merakla bekliyorum.

Ayrıca bu şirketlerde şuanda Hangi Yönetim Kurulu Üyeleri var ve Hala Maaşlarının yarısı elden toplanıyor mu? Yada şuanda başka bir yöntem mi kullanılıyor. Ve bu paralar nereye gidiyor.

Aydın BŞB'de görevli İmza Yetkisi olan Yöneticilere Tavsiyem, Her önüne gelene İmza Atmamalarıdır. Makam ve Para Hırsı insana her zaman hata yaptırır.

Adnan AYTAŞKIN - AydınÖzel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni

aydin-bsbde-kimlerin-basi-yanacak.jpgadnan-aytaskin-yazdi-051-020.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1713 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim