• Aydın26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYDIN BÜYÜKŞEHİR GENÇLERE REHBER OLUYOR
24 Temmuz 2019 Çarşamba 15:35

AYDIN BÜYÜKŞEHİR GENÇLERE REHBER OLUYOR

Aydınlık bir gelecek için 2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavına katılan adaylara Aydın Büyükşehir Belediyesinden büyük hizmet.

Aydınlık bir gelecek için 2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavına katılan adaylara Aydın Büyükşehir Belediyesinden büyük hizmet.

Gençler, geleceklerini şekillendirecek üniversite ve bölüm tercihlerini Aydın Atatürk Kent
Meydanın daki Tercih Tercih TIR'ında uzman rehberlik öğretmenler eşliğinde yapabiliyor.
Tercih döneminde 29 Temmuza kadar gün boyunca Atatürk Kent Meydanında kalacak olan mobil araçta gençler en doğru tercihleri yapabilecek. Efelerde ayrıca Yüksel Yalova Kültür Merkezinde ve Adnan Menderes Gençlik Merkezinde, Sökede Söke Kültür Merkezinde, Nazillide Nazilli Yıldıztepe
Kültür Merkezinde de rehber öğretmenler gençlere yardımcı olacak.


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu mutlu bir gelecek için doğru tercihte bulunmanın önemine vurgu yaparken, bu önemli süreçte gençlerin yanında yer aldıklarını söyledi. Başkan Çerçioğlu Sınav maratonunun bitmesinin ardından gençlerimizin yapacakları tercihler bundan sonraki bütün hayatlarını şekillendirecek. Bu kritik virajda gençlerimizin yanındayız.
Gençlerimizi her zaman destekleyeceğiz dedi.

Aydının üniversite öğrencilerinin en mutlu oldukları ikinci kent olduğunu da hatırlatan Başkan Çerçioğlu Aydın her geçen yıl artan memnuniyetle öğrencilerin tercihlerinde daha fazla yer almaya devam ediyor. Mutlu biröğrencilik yaşamak isteyen tüm gençlerimizi de Aydına bekliyoruz diye
konuştu.

zddzhsfj.jpeg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 710 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim