• Aydın31 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aydın Vatan Partisi : Çalışmamız Yasaklandı
11 Ocak 2017 Çarşamba 19:55

Aydın Vatan Partisi : Çalışmamız Yasaklandı

Vatan Partisi Efeler İlçe Başkanı Saniye DUMAN, Değerli basın mensupları, 10.01.2017 tarihinde ‘‘Milli Seferberlik İçin Güçlü Meclis Güçlü Hükümet Cumhurbaşkanlığı Sistemine Hayır’’ konulu masa çalışması ve broşür dağıtımı çalışmamız, bugün öğle saatlerin

Vatan Partisi Efeler İlçe Başkanı Saniye DUMAN, Değerli basın mensupları, 10.01.2017 tarihinde ‘‘Milli Seferberlik İçin Güçlü Meclis Güçlü Hükümet Cumhurbaşkanlığı Sistemine Hayır’’ konulu masa çalışması ve broşür dağıtımı çalışmamız, bugün öğle saatlerinde Aydın Valiliği tarafından verilen kararla yasaklanmıştır. 

Üstelik valiliğe bilgi vermek amaçlı yazdığımız dilekçe ‘‘…talebi görülen lüzum üzerine uygun görülmemiştir.’’ şeklinde yanıtlanmıştır. Tebligatta kullanılan dil usul olarak uygun değildir.

         Ülkemiz batılı ülkelerin beslediği terör örgütlerinin kıskacındayken, ekonomi tepetaklak gidiyorken AKP hükümeti Türkiye’nin birliğini ve bütünlüğünü bozacak olan anayasa paketini meclise getirmiştir.

         Milletimizi bölen bu girişim karşısında partimiz çalışmalar yapmaktadır.

         Aydın Valiliği milleti bölen bu girişim karşısında özel olarak Vatan Partisi’nin çalışmalarını engellemektedir. Aydın valisi apaçık politika yapmaktadır.

         30 Ağustos’tan bu yana yürüyüşlerimizi, basın açıklamalarımızı yasaklamaya çalışanlara boyun eğmedik. Bundan sonra da eğmeyeceğiz.

         Bunun yanında İl Başkanlığından aldığımız bilgiye göre Aydın’ın diğer ilçelerinde ilçe örgütlerimiz masalar açmıştır ve bildiriler dağıtılmaktadır. Efeler ilçesine ilişkin verilen bu karar hukuksuzdur. Masa açmak bir yana seyyar şekilde bildiri dağıtılmasına dahi izin verilmemektedir. Buradan da bu kararın güvenlik gerekçesi nedeniyle değil, keyfi bir karar olduğunu anlamaktayız.

         Vatan Partisi İkinci İstiklal Savaşı’nın yapıldığı bugünlerde bu bozgunculuğa izin vermeyecektir. Bu bozgunculuğu yapanlar İstiklal Savaşı’nı arkadan hançerleyenler olarak tarihe geçeceklerdir.

         Başkanlık girişimini engelleyeceğiz. Türkiye’nin İkinci İstiklal Savaşı’nı zafere ulaştıracağız. Vatan Partisi görev başındadır. Kamuoyuna saygılarımızla.

20170111_152939-2.jpg

 

Saniye Duman

Vatan Partisi Efeler İlçe Başkanı

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1385 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim