• Aydın28 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aydındaki Projeler Masaya Yatırıldı
27 Eylül 2019 Cuma 11:36

Aydındaki Projeler Masaya Yatırıldı

Ak Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa SAVAŞ, Metin YAVUZ, Bekir Kuvvet ERİM, Rıza POSACI ve Ak Parti İl Başkanı Ömer ÖZMEN Aydın Valisi Yavuz Selim KÖŞGER'i ziyaret etti.

Ak Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa SAVAŞ, Metin YAVUZ, Bekir Kuvvet ERİM, Rıza POSACI ve Ak Parti İl Başkanı Ömer ÖZMEN Aydın Valisi Yavuz Selim KÖŞGER'i ziyaret etti.

Ak Parti Aydın Milletvekili TBMM Kit Komisyonu Başkanı Mustafa SAVAŞ'ın geçtiğimiz hafta Aydın Valisinin önderliğinde 8 Aydın Milletvekili, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Osman Selçuk ALDEMİR ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarının katılımı ile önceliğimiz Aydın toplantısı gerçekleştime adına yaptığı çağrıya birçok kesimden olumlu tepkiler gelmişti.

Ardından Ak Parti'nin Kurmaylarının Aydın Valisi Yavuz Selşm KÖŞGER ile bir araya gelmesi önemli bir gelişme olarak yansıdı.

Ak Parti Aydın Milletvekili TBMM Kit Komisyonu Başkanı Mustafa SAVAŞ,

Milletvekili arkadaşlarımız Sayın Bekir Kuvvet Erim, Sayın Metin Yavuz, Sayın Rıza Posacı ve İl Başkanımız Sayın Ömer Özmen’le birlikte ilimizde yapmayı planladığımız projeleri değerlendirmek üzere Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger’le istişare toplantısı gerçekleştirdik dedi.

Ak Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Metin YAVUZ;

Aydın Milletvekillerimiz Sn. Mustafa Savaş, Sn. Bekir Kuvvet Erim, Sn. Rıza Posacı ve İl Başkanımız Sn. Ömer Özmen ile birlikte Aydın Valimiz Sn. Yavuz Selim Köşger'i ziyaret ettik.

Gündemimiz tabiki AYDIN..

Efeler diyarı Aydın'ımız da devam eden ve yapılması planlanan projeler konusunda istişarelerde bulunduk dedi.

 

Ak Parti Aydın Milletvekili Rıza POSACI;

Aydın Valisi Yavuz Selim KÖŞGER ziyaretini tanımlarken Herşey Aydın İçin dedi.

70160568_1410808445735502_4803614264206032896_n.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 718 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim