• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYDINLI GENÇ DAVUTOĞLU'NUN PARTİSİNDEKİ O İSME MEYDAN OKUDU !
13 Aralık 2019 Cuma 19:57

AYDINLI GENÇ DAVUTOĞLU'NUN PARTİSİNDEKİ O İSME MEYDAN OKUDU !

AK Partili Batuhan Dede, Davutoğlu’nun partisinde Kurucular Kurulu Üyesi İsmail Günaçar’a hodri meydan dedi.

Ahmet Davutoğlu'nun bugün kurduğu partisinde Kurucular Kurulu Üyesi olan İsmail Günaçar'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kast ederek; "Davutoğlu bilime önem veriyor, en azından diploması var." Sözlerine karşı Batuhan Dede'den sert yanıt gecikmedi. Batuhan Dede, İsmail Günaçar'a; "Artistlik yapma peşinde, Sayın Cumhurbaşkanımızın diploması açıktır. Boş boş konuşarak siyaset yaptığını sanma İsmail Kardeşim. Yaşlarımız hemen hemen aynı, istediğin ortamda siyaset, bilim, teknoloji tartışalım. Hodri meydan!” diyerek meydan okudu.

Dede, “Kim dönerse dönsün bu yoldan, biz liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'nın emrindeyiz." İfadelerini kullanarak güven tazeledi.

BATUHAN DEDE KİMDİR ?

Batuhan Dede, 11 yaşında Recep Tayyip Erdoğan'ı savunarak sosyal medya'dan yaptığı siyaseti, 13 yaşında AK Parti çatısı altında yapmaya başlamıştır. AK Parti Aydın gençlik kollarında ve çeşitli stk'larda görevlerde bulunmuştur. 2018'de AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Değişimi sebebiyle, MKYK mülakatlarına çağrılan en genç isim oldu.

Siyasi kariyerinin yanı sıra Batuhan Dede, Dünya'nın en büyük katılımcı rekorunu kıran, Türkiye Havacılık ve Uzay Festivali (TEKNOFEST 2019)'da gönüllü olarak görev yapmıştır. Dede, Nişantaşı Üniversitesi Havacılık Yönetimi 2. Sınıf, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi 1. Sınıf Öğrencisidir

sablon-320.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1198 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim