• Aydın25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYESOB  Başkanı Selahittin Çetindoğan Ziyaretlerine Devam Ediyor
02 Temmuz 2019 Salı 14:49

AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan Ziyaretlerine Devam Ediyor

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan Belediye ziyaretlerine Karpuzlu ve Çine Belediyesiyle devam etti

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan Belediye ziyaretlerine Karpuzlu ve Çine Belediyesiyle devam etti. Geçtiğimiz gün Başkan Çetindoğan ve ekibi ilk olarak Karpuzlu Belediye Başkanı Sayın Hilmi Dönmez’i ziyaret etti.

Yeni görevinin hayırlı olması temennilerinde bulunan Başkan Çetindoğan “Karpuzlu halkına ve Karpuzlu esnafına da hayırlı olmasını dilerim. İlçe Belediye Başkanlarımız her zaman esnafımızın arkasında destek oluyor bunu daha önceki dönemlerde de yaşadık, deneyimledik. Bizler küçük esnafın kalkınması için ne kadar uğraşıyorsak Belediyelerimizde bir o kadar bizlere yardımcı oluyor” dedi. Başkan Hilmi Dönmez “ daha öncede dile getirdiğim gibi İlçemiz ve Esnafımız için elimden geleni yapacağım diyerek teşekkürde bulundu.

Karpuzlu ziyaretinin ardından Çine Belediyesine giden Selahittin Çetindoğan ve ekibi Başkan Enver Salih Dinçer’e  hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Belediye Başkanlığına geldiği günden beri esnafla aralarının iyi olduğunu belirten Dinçer “bugüne kadar ne Çine Halkıyla nede Esnafla Hiçbir problem yaşamadık tüm çabamız Belediyemizin ve Halkımızın daha iyi yerlere gelmesi içindir bunun için bugüne kadar elimizden geleni yaptık bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” diyerek ziyaretlerinden dolayı Başkan Selahittin Çetindoğan’a teşekkür etti.

Ahiliğin simgesi haline gelmiş olan Ahi Evran heykelini her iki başkanada hediye eden Selahittin Çetindoğan ziyaretlerinden memnun kalarak ayrıldı.

ddd.jpg12-(1)-002.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 730 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim