• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN ATAY: KULLANILMAYAN OKULLARA TALİBİZ
15 Temmuz 2019 Pazartesi 15:22

BAŞKAN ATAY: KULLANILMAYAN OKULLARA TALİBİZ

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay Milli Eğitim Bakanlığına seslendi; Efeler’de yer alan atıl durumdaki bütün okulları kültür merkezlerine dönüştürmek için belediye bünyesine almaya hazırız!

Geçtiğimiz günlerde Efeler Belediyesi’nce hizmete giren Serçeköy Kültür Merkezi’nin ardından Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Milli Eğitime yeni bir öneride bulundu. İlçede kullanılamaz durumdaki okul binalarının belediye devredilmesi hâlinde halka kazandıracaklarını belirten Başkan Atay, “Efeler’de bulunan atıl durudaki bütün okulları kültür merkezine dönüştürmeye hazırız.” dedi.

“MİİLİ EĞİTİME SESLENİYORUM”

Başkan Atay, “ Efeler Halkı, bize bırakılan eski bir okulu ne hâle getirdiğimizi gördü. Buradan Milli Eğitime sesleniyorum, bütün okulları verin kültür merkezi yapacağım! Efeler’de kullanılmayan, atıl durumda bulunan bütün okulları, Efeler Belediyesi bünyesinde kültür merkezi yapacağımız günlerin çok yakın olduğu inancındayım.” dedi.

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay en büyük önceliklerinden birisinin eğitim alanı olduğunu vurgularken; bu ülkenin geleceği olan çocuklar ve gençler için, “ Seçim döneminde ‘hayallerim var Efeler!’ demiştim. Bu hayaller, geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimiz için. Onların daha iyi şartlar altında Efeler’de yetişmeleri için. Bu yüzden, çocuklarımıza ve gençlerimize her zaman ayrı bir özen göstereceğiz.” dedi.


124235436.jpg1234.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 853 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim