• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Atay; "Vatandaşa Hizmet Güç Veriyor
17 Mayıs 2020 Pazar 08:00

Başkan Atay; "Vatandaşa Hizmet Güç Veriyor

Efeler Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte ilçe genelindeki parklarda yaz mevsimi öncesi bakım çalışmalarına hız verdi.

Efeler Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte ilçe genelindeki parklarda yaz mevsimi öncesi bakım çalışmalarına hız verdi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kentteki parklarda temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Efeler Belediyesi, koronavirüs (COVID-19) kısıtlamalarının daraltılmasının ardından kentte sokağa çıkma yasağının kaldırması ve yaklaşan yaz mevsimi nedeniyle parkları bakımdan geçirerek vatandaşların kullanımına hazırlıyor. Başkan M. Fatih Atay’ın talimatıyla çalışmaları yoğunlaştıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocukların daha temiz ve güvenli bir şekilde eğlenebilmeleri için parklardaki oyun alanları, salıncaklar, kaydıraklar ile bankları tazyikli sularla yıkayarak toz, toprak ve çamurdan arındırıp temizledi.

Efeler halkına hizmet etmenin kendilerine güç verdiğini söyleyen Başkan Atay, “Belediyemizin Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları ilçemizdeki yeşil alanlarda çim biçme, ot temizleme ve parkların bakımını özenle gerçekleştiriyor. Koronavirüse karşı mesai saati gözetmeksizin aktif mücadele eden belediye çalışanlarımız bir yandan da rutin görevlerini titizlikle yerine getiriyor. Efeler halkına hizmet etmek hepimize güç veriyor” dedi.

Bu haber toplam 984 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim