• Aydın22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Çerçioğlu Yeni Döneme Hızlı Başladı
13 Temmuz 2019 Cumartesi 12:59

Başkan Çerçioğlu Yeni Döneme Hızlı Başladı

ÇEVRE BULVARI'NDA ASFALTLAMA ÇALIŞMASI BAŞLADI

Aydın'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Efeler'deki Çevre Bulvarı'nda asfaltlama çalışmalarına başlandı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu "Yaz döneminde, okullar açılmadan asfalt çalışmalarının büyük bir bölümünü Aydın genelinde bitireceğiz" diye konuştu.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Aydın genelinde hızlandırılan yol çalışmalarında birçok yerde çalışmalar eşzamanlı olarak yürütülüyor. Geçen günlerde Ortaklar- Söke yolu bitirilerek ulaşıma açılmıştı. Şu anda ise Kuşadası Davutlar ve Güzelçamlı'da birçok yolda çalışmalar devam ederken Yenipazar'da da en işlek cadde olan İnönü Caddesi'nde yol yapım çalışmaları sürdürülüyor. Ayrıca Didim'de Azerbaycan Caddesi'nde, Söke Sarıkemer'de ve Bozdoğan Başalan'da da çalışmalar sürdürülüyor. Efeler'de ise Jandarma Caddesi'nde çalışmalar son aşamaya geldi.

Başkan Çerçioğlu bu yollarda yapılan çalışmalardan dolayı ulaşımın bir süre aksadığını, bunun için vatandaşlardan özür dilediklerini belirterek, çalışmaların kısa sürede bitirileceğini ifade etti.yol2.jpgyol3.jpgyol4.jpgyol5.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 668 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim