• Aydın9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan KAPLAN : Koçarlı İyi Bir Toplanma Merkezi Olacak
05 Ekim 2019 Cumartesi 16:16

Başkan KAPLAN : Koçarlı İyi Bir Toplanma Merkezi Olacak

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim KAPLAN, Adnan Menderes Kent Ormanı, Cihanoğlu Kulesi ve Çakırbeyli ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim KAPLAN, Adnan Menderes Kent Ormanı, Cihanoğlu Kulesi ve Çakırbeyli ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Nedim KAPLAN : Kent Ormanını Aydın Halkıyla Buluşturacağız

Koçarlı İlçe merkezinde inşallah Adnan Menderes Kent Ormanı’nı Koçarlı halkıyla demiyorum Aydın halkıyla buluşturma gibi bir ideamız var.  En güzel Kahvaltı salonu, en güzel akşam yemeği yenilebilir.  İnanın en güzel nişan organizasyonu yapılabilecek yer Adnan Menderes Kent Ormanı olacak. Bunun lansmanını da inşallah önümüzdeki ay içerisinde yapmayı düşünüyoruz. Orada bir kısım çalışmalar devam ediyor. Aydın Valiliğimiz, Koçarlı Belediyemiz ile birlikte çalışıyoruz. Adnan Menderes Kent Ormanı bir marka olacak.

Nedim KAPLAN : Cihanoğlu Kulesi Bizim İçin Önemli

Tabi en önemli üzerinde durduğumuz Kamulaştırma bedellerini tespit ettiğimiz ve bunun çalışmasını başlattığımız Sayın Valinin çok desteklediği Milletvekillerimizin özellikle desteklediği Cihanoğlu Kulesi ve etrafındaki kamulaştırma ve ön çalışmaları devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi mimar ekibi proje üzerine çalışıyor. Netice itibari ile orayı da hayata geçirdiğimizde inanın biraz zaman alacak ama bizi yoracak ama çok güzel olacak.

Nedim KAPLAN : Koçarlı Tavsiye Edilecek Bir Yer Olacak

Koçarlı o zaman Aydın da ve ya Aydının x ilçesinde yaşayan insanlar şu Koçarlıyı bir gidip göreyim diyecek ve arkadaşlarına tavsiye edecek oraya gitmek için çünkü orada nefis bir aile ortamını inşa edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. İstediği her türlü akşam yemekleri çeşidini orada bulabilecek. Pidesinden köftesine kadar çocuğunun oyun parkıyla yeşil alanıyla aile çay bahçeleri cafeleriyle oradaki konak müzesiyle. Eminim yaşlılarımız ibadet yapmak için Cihanoğlu Camisine gidecek aileleri de orada onlar bekleyecek çocuklarda oyun parkında oynayacak. Hoşça vakit geçireceği bir alan tesis edeceğiz.

Nedim KAPLAN : Koçarlı İyi Bir Toplanma Merkezi Olacak

İster Çakırbeyli de ister Koçarlı ilçe merkezinde isterse Adnan Menderes Kent ormanında hoşça vakit geçirebileceği zamanlar oluşturduğumuzda Koçarlı iyi bir toplanma merkezi olacak. İnsanları burada toplayacağız. Bütün her şeyi burada görüp sonradan herkes evine dağılacak ve konusunu komşusuna, arkadaşına eşine dostuna diyecek ki ya ben Koçarlıya gittim şöyle bir akşam yemeği şöyle bir akşam yatsı namazı kıldım veya Çakırbeyli Parkında olsun sohbet ettim diyerek anlatabilir.

Nedim KAPLAN : Kent Ormanı Manzarasıyla Herkesi Büyüleyecek

Adnan Menderes Kent Ormanında çok güzel Aydın manzaralı Sökesi, Ortakları, Germenciği, İncirliovası, Erbeylisi, Aydını, Koçarlısı vs. ayağımızın altında ışıl ışıl her taraf tepeden harika bir manzara serin güzel bir ortamda çevre kirliliğinin gürültü kirliliğinin hava kirliliğinin olmadığı o yazın bunaltıcı sıcağından uzaklaşmış hoş bir esintinin içersinde çoluğumuzla çocuğumuzla eşimizle dostumuzla misafirimizle vakit geçirdiğimiz bir yer olacaktır diye tavsiye edilecek sonra Koçarlı yaşanabilir bir ilçe olarak gün yüzüne çıkacaktır.

kocarlitm.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1423 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim