Karakter boyutu :






20 Ekim 2018 Cumartesi 12:01
Başkan Mesut ÖZAKÇAN Adaylığını Açıkladı
Efeler Belediye Başkanı Mesut ÖZAKÇAN mart 2019'da yapılacak olan Yerel seçimlerde Efeler Belediye Başkanlığına tekrar Aday olduğunu açıkladı.

Efeler Belediye Başkanı Mesut ÖZAKÇAN mart 2019'da yapılacak olan Yerel seçimlerde Efeler Belediye Başkanlığına tekrar Aday olduğunu açıkladı.
19 Ekim 2018 günü saat 16,30 da Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanlığına gelen Efeler Belediye Başkanı Mesut ÖZAKÇAN yoğun bir katılım ile adaylığını açıkladı.
Adaylık açıklaması katılımın yoğunluğundan kaynaklı CHP Aydın il Başkanlığının bulunduğu sokakta halkın arasında yapıldı.
Katılımcılar arasında CHP Aydın İl Başkanı Ali ÇANKIR, Efeler İlçe Başkanı Polat Bora MERSİN, Kadın Kolları Başkanı Ayşe ÖZDEMİR, başta Muhtarlar olmak üzere çok sayıda kişi vardı.
Efeler Belediye Başkanı Mesut ÖZAKÇAN'ın Adaylık Açıklama Videosu.
Kaynak: 

Bu haber toplam 2038 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Aytepe Mesire Restaurant’ta 14 Şubat Coşkusu
İnci Restorant'ta Sürpriz Evlilik Teklifi
Yılmaz Tilki Nişan Gecesi
Erzurumlular Derneği Başkanının Mutlu Günü
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
CHP İl Başkanı Hikmet SAATÇİ Açılış Konuşması
CHP'li Vekil Erdoğan ÖZYALÇIN'ın Konuşması
CHP li Vekil Gaye USLUER'in Konuşması
Cem AKBUDAK Koalisyon'un Neden Kurulmadığını Anlattı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim