• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan ÖZCAN, Bankamatik Memuru mu?
22 Ağustos 2019 Perşembe 11:42

Başkan ÖZCAN, Bankamatik Memuru mu?

Aydın'ın Tanınmış Gazetecilerinden Veysel KARAHAN, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat ENGÜN ÖZCAN'a Haluk ALICIK döneminde Nazilli Belediyesine İşe Gitmeden 8 yıl boyunca Maaş aldığını iddia etti.

Aydın'ın Tanınmış Gazetecilerinden Veysel KARAHAN, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat ENGÜN ÖZCAN'a Haluk ALICIK döneminde Nazilli Belediyesine İşe Gitmeden 8 yıl boyunca Maaş aldığını iddia etti.

Gazeteci Veysel KARAHAN, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin ÖZCAN'a birkaç soru yöneltti.

Aydın'ın Tanınmış Gazetecilerinden Veysel KARAHAN, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat ENGÜN ÖZCAN'a Haluk ALICIK döneminde Çalıştığını iddia ettiğin 150 Bankamatik Memurunu Açıklamazsan Namertsin dedi.

Seçimden önce tarafsızlığımızı bozmamak için siyasi söylemleri, vaatleri değerlendirmeyi halka bıraktık. Fakat seçim bitti, aylar geçti. 8 aydır köşe yazılarımda da, sosyal medya hesabımdan da Nazilli siyasetine çok az değindim. Şimdi biraz soru sorma vakti.. 

1-) CHP ve İYİ partililer seçimden önce vatandaşa algı yaparak, belediyede 150 işçinin bankamatik memuru olduğunu söylediler. İsraf var dediler. Biz gelirsek hepsini işten çıkaracağız dediler.. Aylar geçti, halen bir ispat yok? 150 bankamatik memurunu yarına kadar halka açıklamazsanız, işten çıkışını vermezseniz namertsiniz!

Veysel KARAHAN 2. sorusunda Haluk ALICIK döneminde Nazilli Belediyesinde 150 Bankamatik Memuru var söylemini seçim öncesi dile getiren CHP ve İyi Partililere ben bir tanesini tanıyorum. O da Kürşat Engin ÖZCAN diyerek önemli bir iddia da bulundu.

Soru 2-) Bu bir ihbardır.. 
Belediyede 150 bankamatik memuru var dediler, henüz 1 tanesini ispatlamadılar ama ben 8 yıl Haluk Alıcık’ın bankamatik memuru olarak belediyen maaş verdiği 1 kişiyi tanıyorum. Kendisi Hukuk İşleri Müdürlüğünde sözleşmeli avukat olarak mesai yapmadan, yaklaşık 8 yıl bankamatik memurluğu yaptı. O kişinin ismi Kürşat Engin Özcan idi...

bakamatik.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1058 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim