• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN PEHLİVAN İSTİFALARI DEĞERLENDİRDİ
13 Eylül 2019 Cuma 10:58

BAŞKAN PEHLİVAN İSTİFALARI DEĞERLENDİRDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Burak PEHLİVAN, İncirliova ve Söke İlçe Başkanlarının istifasını değerlendirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Burak PEHLİVAN, İncirliova ve Söke İlçe Başkanlarının istifasını değerlendirdi.

MHP Aydın İl Başkanı Burak PEHLİVAN, MHP Söke İlçe Başkanımız Sayın Veysel Öztürk ve İncirliova İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin Sağlam kendi istekleri ile görevlerinden ayrılmışlardır.
Lider-Doktrin-Teşkilat disiplini içine, Liderimiz Sayın DEVLET BAHÇELİ Beyefendinin emrinde, genel merkezimizin talimatlarını titizlikle yerine getiren, dava sadakati ve şuuru ile görevlerini yapan, milli şuurun zirvesi cumhur ittifakını güçlü kılmak için olağanüstü gayret sarfeden, MHP Aydın teşkikatlarımızın çalışmalarına sürekli artan gayretleri ile destek veren , asli görevimiz olan Türk Milliyetçiliği ve Ülkücü dava adamlığı vazifelerine son nefese kadar üç hilalin altında, MHP mizde sürdüreceklerini inandığım dava arkadaşlarım Sayın Veysel Öztürk ve Sayın Hüseyin Sağlam'a teşekkür ediyorum.
Bundan sonraki hayatlarında sağlıklı, mutlu bir ömür diyorum.
Söke ve İncirliova teşkilatlarımız konusunda yapılacak çalışmalar siz değerli dava arkadaşlarım ve hemşerilerim ile paylaşılacaktır.
MHP Aydın Teşkilatlarımız hemşerilerimizin hizmetinde, yapılanların doğruluğunun ve kalitesinin takibinde, yapılmayanların nedenlerinin peşinde olacaktır dedi.

img_4198-001.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 724 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim