• Aydın9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN SELÇUK YASAN : DEVLET DESTEĞİ ŞART
11 Aralık 2020 Cuma 15:58

BAŞKAN SELÇUK YASAN : DEVLET DESTEĞİ ŞART

Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Selçuk YASAN, İyi Ekonomi İyi Siyasettir dedi.

Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Selçuk YASAN, İyi Ekonomi İyi Siyasettir dedi.

Başkan Selçuk YASAN, Malum ülkenin durumu belli, hangi sektörde kiminle konuşsak, sıkıntılar dertler endişeler aynı, bugün nasıl geçecek yarın ne olacak? Bir taraftan sabit giderlerin aynı kalması, diğer yandan da misal bu durumda bile akaryakıt a kasım ayında yapılan zamlar, halkımız da bir endişe, panik, motive düşüklüğü ve belirsizlik, halkimizda bunlar daha iyi günlerimiz mi diye düşünceler var, elverişli bir umut ışığı yok, Devletimiz bu konuda insanlara artık destek sağlaması gerek, dogru tespitler yapılarak desteklerin doğru yerlere gitmesi gerek.

Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Selçuk YASAN, dışarıdan para kaynakları bulmak değilde yine üretim haline gelen bir ülke olmamız gerek, üreten toplum kendi kendine yeten toplumdur, burada daha fazla teşvik modelleri sunup prosedürleri kolaylaştırmak gerekiyor dedi.

Başkan Selçuk YASAN, vergi de yeni reformlar yapılması gerektiğini düşünüyorum, esnafın üzerinden yükü alacak reformlar gerekli. Halkımıza siz size yetersiniz değilde biz size yeteriz diye güven aşılamak gerekli olduğunu düşünüyorum dedi.

selcuk-yasan-gelecek-partisi-aydin-il-baskani-001.jpg

Bu haber toplam 9138 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim