• Aydın17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BŞB'de Ümmet Akın Aday mı? Aday Adayı mı?
27 Mart 2018 Salı 15:50

BŞB'de Ümmet Akın Aday mı? Aday Adayı mı?

Değerli okurlarımız bugünkü yazımı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Germencik Belediye Başkanı Ümmet AKIN hakkında yazacağım.

Değerli okurlarımız bugünkü yazımı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Germencik Belediye Başkanı Ümmet AKIN hakkında yazacağım.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet AKIN, Ortaklar Belediye Başkanıydı ve Büyükşehir Yasası çıktı Ortaklar Mahalle olunca Germencik Belediye Başkan Adayı oldu ve seçimi aldı.

O dönemde de Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Ümmet AKIN, Partisi MHP'nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali UZUNIRMAK gösterilince Germencik Belediye Başkan Adayı olmuştu.

MHP Aydında çok kritik bir dönem yaşadı. MHP'de ki Meral AKŞENER Krizi yaşandığı dönemde Aydın MHP teşkilatının birçok öncü ismi Meral AKŞENER'in yanında yer almıştı.

Aydında 3 tane Belediye Başkanı bulunan MHP'de de İncirliova Belediye Başkanı Gürşat KALE ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk ALICIK Meral AKŞENER'in Aydın ziyaretlerinde ev sahipliği yapmışlar ve kendisini ağırlamışlardı.

Germencik Belediye Başkanı ÜMMET AKIN ise Devlet BAHÇELİ'nin izinden giderek Meral AKŞENER hareketine hiç bir zaman destek olmamıştır.

Meral AKŞENER Partiden istifa edip gittikten sonra herkes tekrar Devlet BAHÇELİ sever oluverince elde sadece Ümmet AKIN'ın dik duruşu kalmıştı.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet AKIN, Ankara'ya gitti MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ ile görüştü ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını açıkladı.

Ben MHP'nin Adayı belli Ümmet AKIN'dır diye biliyordum ve her yerde de söylüyordum.

Ancak son dönemde MHP'li birçok Başkan'ın kamuoyu paylaşımlarında Aydın Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayımız cümlesi beni şaşırttı.

Ümmet Akın Aday mı ?

Yoksa Aday Adayı mı ?

Adnan AYTAŞKIN - AydınÖzel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni

ummetmanset-001.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3931 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim