• Aydın29 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Burak PEHLİVAN, BŞB Meclis Üyelerini Topladı
13 Aralık 2016 Salı 13:37

Burak PEHLİVAN, BŞB Meclis Üyelerini Topladı

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan “Gün büyük düşünme, istiklalimize sahip çıkma, küçük hesap yapanları, dağılmamızı gözleyenleri mağlup etme günüdür”

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan “Gün büyük düşünme, istiklalimize sahip çıkma, küçük hesap yapanları, dağılmamızı gözleyenleri mağlup etme günüdür”

MHP Aydın İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu 2106 yılı Yerel Yönetimler Ve Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi çalışmaları değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ve yönetim kurulu üyeleri, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın  İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale , Aydın Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Toplantı öncesi İstanbul Beşiktaş’taki hain saldırı şehitleri ve tüm şehitlerimiz için dua edildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan; -  “Türkiye Cumhuriyeti her türlü iğrenç ve namert operasyonu göğüsleyip ezecek güç ve kudrettedir. Milli birlik ve dayanışma bağlarını daha da sağlamlaştırarak bugünleri aşmak, bu zulmeti yenmek zorunda olduğumuz iyi bilinmelidir. Türkiye terörizme karşı teyakkuzda olduğundan dolayı Milliyetçi Hareket Partisi sorumlu, ahlaklı, ilkeli ve milli duruşunu sonuna kadar koruyarak devletinin ve milletinin yanında fedakârca mücadele edecektir.

Çok Şükür Türk Milleti meşum ve melun oyunları bozmaya muktedirdir.

Şehitlerimize Allah’tan (cc) rahmet, ailelerine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı temenni ediyorum.

Şu anda tedavi altında bulunan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum.

Allah ( cc ) Türk ve Türkiye düşmanlarını kahretsin, fitnenin müdavim ve mimarlarına fırsat vermesin “.dedi.

Daha sonra 2016 yılı yerel yönetimlerin çalışmaları ile Aydın Büyükşehir Belediye meclis çalışmaları değerlendirmesi yapıldı. 2017 hedefleri belirlendi.

Toplantı sonrası Aydın Büyükşehir girişlerindeki Polis kontrol noktaları ziyaret edilerek başsağlığı dileklerinde bulunuldu.

Burada açıklama yapan MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan; “Asker de bizim, polis de bizimdir ve milletin öz evlatlarıdır. Birini diğerine tercih edemeyiz. Birini diğerinden üstün tutamayız. Türkiye bizimdir, herkes Türkiye’dir. Doğrulalım, ayağa kalkalım, hainleri güldürmeyelim, , Ne Mutlu Türküm seslenişiyle bağımsızlığımızın sembolü ay yıldızlı al bayrak altında hep beraber toplanalım.

Gün dayanışma günüdür.

Gün kardeşliğimizi tescil ve teyit etme günüdür.

Gün büyük düşünme, istiklalimize sahip çıkma, küçük hesap yapanları, dağılmamızı gözleyenleri mağlup etme günüdür.”dedi. 

AydınÖzel

unnamed-(7)-012.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1246 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim