• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Burak PEHLİVAN : Şehrin Emini Olmak, Onurdur
25 Aralık 2016 Pazar 17:24

Burak PEHLİVAN : Şehrin Emini Olmak, Onurdur

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan; “Şehrin emini olmak, bu sıfata layık görülmek büyük bir onurdur. “

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan; “Şehrin emini olmak, bu sıfata layık görülmek büyük bir onurdur. “

MHP Aydın İl Başkanlığını tarafından düzenlenen, İl İlçe yöneticileri, belediye başkanları, İlçe ve büyükşehir belediye Meclis Üyelerinin katıldığı  “ Şehrin Eminleri” toplantısı İncirliova Kültür Parkta yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ; İstanbul’daki hain saldırının acısı yüreğimizi yakarken, ardından Kayseri ve El Bab dan gelen şehit haberleri bizleri derin bir üzüntüye boğdu. Mevla’m bütün şehitlerimize rahmet eylesin.

Bizler için vatan ve millet sevgisinin çok özel bir anlamı ve değeri vardır. Bundan dolayıdır ki, yerel yönetimler, bu sevgimizi doğrudan ve en güzel şekilde gösterebileceğimiz, hizmet edebileceğimiz fırsat zeminleridir. Şehrin emini olmak, bu sıfata layık görülmek büyük bir onurdur. 

Kamu yönetiminin etkin ve verimli hizmet üreten bir yapı nasıl olur? Bu sorunun cevabını en iyi Milliyetçi Hareket’e mensup belediyeler vermektedir.

Hepinizin yakinen bildiği ve yaşadığı gibi, bu bağ, yönetici ile vatandaş arasındaki ilişkileri ve işleyişi çoğu zaman kolaylaştırıcı, sıcaklaştırıcı bir rol oynamaktadır. Önemli olan, işte bu sıcaklığın, güvenin ve dinamik sürecin sürekli kılınmasıdır.

Çünkü, sosyal bir devlette, hiçbir sıfatın, vatandaş olma sıfatından daha fazla hizmet almayı, o ülkenin insanlarına

Siz değerli arkadaşlarımın, görevlerinizde geçen her anınızı çok iyi değerlendirmeniz ve her zaman için halka hesap vermeye açık bir anlayış içerisinde olmanız milletimizin yarınları için büyük önem taşımaktadır.

Sözlerime son verirken ev sahipliğindeki gösterdiği güzelliklerden dolayı İncirliova Belediye Başkanımız Sayın Gürşat Kale’ye teşekkür ediyorum.

Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” Dedi.

Toplantıda söz alan konuşmacılar belediye hizmet kalitesinin artırılabilmesi için çözüm önerilerini sundular. Toplantı sonunda yayınlanan ortak metinde “ önümüzdeki yerel seçimlerde Aydın Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçe belediyelerini Milliyetçi Hareket’e kazandırma hedefi vurgulandı.

AydınÖzel

unnamed-(1)-034.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1272 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim