• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cemal SARI Aydında ÇERÇİOĞLU'nun İstepnesi mi ?
19 Şubat 2020 Çarşamba 11:40

Cemal SARI Aydında ÇERÇİOĞLU'nun İstepnesi mi ?

AydınÖzel GAzetesi Genel Yayın Yönetmeni Adnan AYTAŞKIN, Cemal SARI Aydında ÇERÇİOĞLU'nun İstepnesi mi ? isimli Köşe Yazısını Yazdı.

Değerli okrularımız bugünkü yazımda İyi Parti Aydın İl Başkanı Cemal SARI'nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU'nun nasıl İstepnesi olduğunu yazacağım.

Yerel Seçimlerde CHP İle İyi Parti birlikte seçime girme kararı aldıktan sonra ilk olarak Efeler Belediye Başkan Adaylığı kesin gözüyle bakılan Recep TANER, İyi Parti Aydın İl Başkanı Cemal SARI tarafından Çerçioğlu'nun talimatıyla satışa getirilmiştir.

Sonrasında Efeler Belediye Meclis Üyeleri Listesi yapılması aşamasında yine Bir CHP'li bir İyi Parti'li isimden oluşması beklenen listede 2 CHP'li ismin, İyi Parti Listesinden Efeler Belediye Meclisine sokulması talimatı verilmiştir.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU'nun talimatıyla İyi Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan SEZGİN'in adı kullanılarak Adnan BOSNALI ve Oktay TOROS CHP'li olmalarına rağmen İyi Parti Kontenjanından Efeler Belediye Meclis Listesine yazılmıştır.

Bunu duyan bir Grup İyi Parti Yöneticisi İyi Parti Aydın İl Başkanı Cemal SARI'ya bu isimler nereden çıktı diyerek tepkisini göstermişlerdir.

İyi Parti Aydın İl Başkanı Cemal SARI, İyi Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan SEZGİN'in Kontenjaından bu isimleri yazdıklarını açıklamıştır.

Bunun üzerine İyi Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan SEZGİN ile iletişime geçen İyi Partili Yöneticiler Milletvekili Aydın Adnan SEZGİN'nin böyle bir talebi olmadığını öğrenirler ve İyi Parti Aydın İl Başkanı Cemal SARI'ya tepki gösterirler..

Böylece CHP'li Belediye Meclis Üyeleri son dakika bir karar ile İyi Parti Listesinden çıkartılarak CHP listesinde yerlerini alırlar.

İyi Parti Aydın İl Başkanı Cemal SARI yerel seçimlerden sonra da Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU'nun İstepnesi olmaya devam etmiştir.

İyi Parti'nin seçim kazandığı İlçelerde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU'nun talimatıyla CHP'li Belediye Başkan Yardımcılıkları verilmiştir.

Ama ititfak ortağı İyi Partililerden CHP'nin kazandığı Belediyelerde hiç bir Belediye Başkan Yardımcılığı görevi verilmemiştir.

Tabi burada Ne İyi Partili olmayı Becerebilen ne de Özlem ÇERÇİOĞLU'na yaranabilen İyi Parti Aydın İl Başkanı Cemal SARI'ya Özlem ÇERÇİOĞLU'na yakın bir isim rakip olarak çıkmaya hazırlanmaktadır. 

Bu isimde Milletvekili seçimlerinde 6. sırayı beğenmeyerek istifa eden İyi Parti Aydın Teşkilatını zor duruma düşüren Diş Hekimi Süleyman DEMİRCİ'dir.

İyi Parti Aydın İl Başkanlığı seçimleri öncesinde İyi Parti Aydın Kukla İl Başkanı Cemal SARI ve Gizli İl Başkanı Yaşar ÇELEBİ'nin işi zor gözüküyor.

Adnan AYTAŞKIN - AydınÖzel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni

cemal-sari-aydinda-cercioglunun-istepnesi-mi.jpgadnan-aytaskin-yazdi-051-032.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1404 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim