• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CEMAL SARI : VOLKSWAGEN FABRİKASI AYDINDA OLABİLİR
19 Ağustos 2019 Pazartesi 11:16

CEMAL SARI : VOLKSWAGEN FABRİKASI AYDINDA OLABİLİR

İyi Parti Aydın İl Başkanı CEMAL SARI : VOLKSWAGEN FABRİKASI AYDINDA OLABİLİR.

İyi Parti Aydın İl Başkanı CEMAL SARI : VOLKSWAGEN FABRİKASI AYDINDA OLABİLİR.

Alman otomotiv devi Volkswagen’in 123.fabrikasını Türkiye’de kurmayı planladığı, yer seçimi konusunda içinde Aydın’ın da olduğu bazı illerin adı geçtiği, Kasım 2019’da yer konusunun kesinleşeceği, fabrikanın ise 2022’de üretime başlayacağı yönündeki haberleri medyadan takip ediyoruz.

1,3 milyar Euro’luk bir yatırım ve 5000 kişilik istihdam oluşturacak olan bu fabrika, elbette ki bulunduğu ile ve çevreye ekonomik olarak büyük katkı sağlayacaktır. Gerek direk gerekse endirekt olarak binlerce aileye iş ve aş temin edecek, bulunduğu çevredeki insanların ekonomik refah düzeyini yükseltecektir.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem ÇERÇİOĞLU, Volkswagen’in Türkiye’de kurmayı düşündüğü fabrika için Aydın olarak ev sahipliği yapabileceğimiz noktasında önemli bir çağrıda bulundu. Sayın ÇERÇİOĞLU’nun çağrısı Aydın ve Aydınlılar için çok kıymetli bir çağrıdır. Bu konuda İYİ Parti İl Teşkilatı olarak bu çağrıya tam destek veriyor ve biz de Aydın’da böyle bir yatırım için her türlü destek vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem ÇERÇİOĞLU’nun çağrısının karşılık bulması adına da, Aydın’ı temsilen bir heyet kurulup, ilgili firmanın yetkilileri başta olmak üzere girişimlerini de başlatması, karar aşamasında etkili olacaktır.

68eb0782de6136b4cd945f87e9627c48.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 840 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim