• Aydın22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP Efeler Gençlik Sağlıkçılarla El Ele
28 Mart 2020 Cumartesi 13:56

CHP Efeler Gençlik Sağlıkçılarla El Ele

Chp Efeler Gençlik Kolları 1000’den Fazla Üyesiyle Sağlık Personellerinin Yanında

Chp Efeler Gençlik Kolları 1000’den Fazla Üyesiyle Sağlık Personellerinin Yanında

Chp Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman, Sağlık personellerine de yardım etmeye hazır olduklarını söyleyerek 65 yaş üstü yurttaşlara yardım etmek için nöbetli sistem kurduklarını ve ihtiyaç dahlinde 1000’den fazla üyeyle koordineli hareket ederek günde 20 aileye yardım eli uzattıklarını belirtti.

Evde Maske Üretmeyi Öğrendik

Gelen talepler doğrultusunda maske üretimiyle ilgili çalışmalar da yapabileceklerini belirten Başkan Artuğ Akosman, “ Partimizin büyük bir aile olduğunu sık sık dile getiriyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi büyük bir ailedir. Bu büyük ailenin her ferdi de yeri geldiğinde siyaset, yeri geldiğinde hizmet etmeyi iyi bilir. Koruyucu maskenin evde nasıl üretileceğini de öğrendik. Yaşadığımız bu zor günlerde önceliğimiz kanallar değil coronalardır.” dedi.

Chp’li Gençler hastaneye su, süt ve kek götürdüler.

65 yaş üstü yurttaşlara yardım kampanyasını İstanbul’dan gelen bir talep doğrultusunda Aydın Devlet Hastanesi’ne de taşıdıklarını ve sabah saatlerinde İstanbul’dan gelen bir telefonla harekete geçtiklerini belirten başkan Artuğ Akosman, “ İstanbul’dan bir yurttaşımızın annesinin Aydın Devlet Hastanesi’nde corona şüphesiyle karantinada olduğunu ve kocasının da ona refakat ettiğini öğrendik. Karsına refakat eden amcamız 65 yaşını geçmiş, hastane odasından dışarı çıkamıyor. Durum böyle olunca mağduriyet yaşanıyor. Haberimiz olur olmaz harekete geçtik. Sağlık personellerimizin yükünü hafifletmek gerekiyor, yetişemedikleri yerde biz evlerimizde hazır bekliyoruz.” dedi.

Aydın Devlet Hastanesi’nde corona şüphesiyle karantinada bulunan kadının test sonuçlarınınsa akşam saatlerinde öğrenileceği edinilen bilgiler arasında.

Bu haber toplam 923 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim