• Aydın22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Deniz DEPBOYLU : Ülkücünün Yeri MHP’dir
30 Eylül 2019 Pazartesi 09:50

Deniz DEPBOYLU : Ülkücünün Yeri MHP’dir

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz DEPBOYLU, MHP Aydın İl Başkanı Burak PEHLİVAN, MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet BASKIN ve çok sayıda partili katıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz DEPBOYLU, MHP Aydın İl Başkanı Burak PEHLİVAN, MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet BASKIN ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda sonrasında Basın Mensuplarıyla Sohbet toplantısı gerçekleştiren MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz DEPBOYLU; gündeme dair soruları cevapladı.

Deniz DEPBOYLU : Ülkücünün Yeri MHP’dir

MHP Genel başkan Yardımcısı Deniz DEPBOYLU, Genel Başkanımızın Çağrısı belli, birden fazla çağrı yapmıştır şunu da söyleyeyim hiçbir partinin Genel Başkanı bizim Liderimiz kadar olgun ve Bilge değildir. Kendisi de demiştir ki Davaya Milliyetçi Hareket Partisine, Kurumsal yapısına ilkelerimize hakaret etmemiş olanları bekliyoruz. Kendisine olan Hakaretleri bir kenara itiyor.  Hiçbir Siyasi Lider egosunu ön plana çıkarmadan davasına böyle sahip çıkmaz. Biz her zaman söylüyoruz.

Başbuğumuzun bir sözü vardır. Ülkücünün yeri Milliyetçi Hareket Partisinin yanıdır.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz DEPBOYLU, Genel Başkanımızda Ülkücüyüm diyenlere, Ülkücü ideallerle devam etmeye çalışanlara çağrıda bulunmuştur. Buyurun gelin. Aklınız karışmış olabilir, Bazı şişme hedeflerle bir rüzgara kapılıp gitmiş olabilirsiniz, Ülkücünün yeri Milliyetçi Hareket Partisinin yeridir, kapımızda her zaman açıktır. Kendisini Ülkücü hissedenler gelir ama MHP’nin Kurumsal Yapısına Hakaret edenler, MHP’yi içten dıştan yıpratmaya çalışarak hala bu hedeflere hizmet edenlerin zaten geri döneceklerini biz düşünmüyoruz. Bunlarda artık Ülkücüyüm deme haklarını kaybetmiştir.  Kurumsal Kimliğimize MHP’ye Davamıza hakaret edenler veya ciddi anlamda yıpratmak üzere emek sarf etmiş olanlar bir tarafa. Ama bizim öyle arkadaşlarımız var ki kızgınlıkla kırgınlıkla yada süslü hayaller boş hedefler gösterilerek yönü değiştirilmiş samimi ülküdaşlarımızda var çağrımız onlaradır.

Kapımız açık, buyursunlar gelsinler biz yine tekrar ediyorum MHP olarak arkadaşlarımıza hiçbir zaman kapıyı kapatmadık hiçbir Siyasi Lider bu kadar olgun ve Bilge davranmaz bizim Genel Başkanımız dışında. Kendisine yapılmış bunca haksızlığa bunca tehamülsüzlüğe ve orada burada arkasından konuşulmuş bunca lafa rağmen bana yapılanları bir tarafa bırakıyorum diyerek yüce davayı korumak üzere ön planda tutmuş ve çağrısını yapmıştır dedi.

depboylumanset.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1060 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim