• Aydın28 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DSİ KOÇARLI YATIRIMLARI YERİNDE İNCELENDİ
30 Kasım 2019 Cumartesi 13:13

DSİ KOÇARLI YATIRIMLARI YERİNDE İNCELENDİ

Ak Parti Aydın Milletvekili TBMM Kit Komisyonu Başkanı Mustafa SAVAŞ, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim KAPLAN ve DSİ Bölge Müdürü Mehmet Akif BALTA Koçarlı'ya yapılan yatırımları yerinde inceledi.

Ak Parti Aydın Milletvekili TBMM Kit Komisyonu Başkanı Mustafa SAVAŞ, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim KAPLAN ve DSİ Bölge Müdürü Mehmet Akif BALTA Koçarlı'ya yapılan yatırımları yerinde inceledi.

Ak Parti Aydın Milletvekili TBMM Kit Komisyonu Başkanı Mustafa SAVAŞ, DSİ Bölge Müdürümüz Sayın Mehmet Akif Balta ve Koçarlı Belediye Başkanımız Sayın Nedim Kaplan’la birlikte yapımı devam eden Çine Çayı Islahı çalışmalarını yerinde inceledik.

17 km uzunluğa sahip Çine Çayı ıslah çalışması yaklaşık 82 milyon ₺ maliyetli olup 2021 yılında bitmesi planlanıyor.

Ayrıca, Çine Çayı üzerinde, Adnan Menderes Demokrasi Müzesi yakınına vatandaşlarımızın nefes alabileceği yaşam alanı oluşturulacak dedi.

Ak Parti Aydın Milletvekili TBMM Kit Komisyonu Başkanı Mustafa SAVAŞ, Dere ıslahı çalışmalarını yerinde inceledik.

Yaklaşan kış mevsimi nedeniyle, dere kenarlarında bulunan yerleşim yerlerindeki mahalle sakinlerini de çok yakından ilgilendiren bu ıslah çalışmalarını çok önemsiyoruz.

Dere ıslahı uzunluğu 1.220 metre ve proje maliyeti yaklaşık 8 Milyon ₺ olan Boğaziçi deresinin çalışmalarını ve dere ıslahı uzunluğu 4.055 metre ve proje maliyeti yaklaşık 7,5 Milyon ₺ olan Boydere deresinin ıslah çalışmalarında yetkililerden bilgi aldık.

Sadece Koçarlı ilçemize DSİ Genel Müdürlüğü tarafından 2003-2019 yılları arasında toplam 415 milyon ₺ yatırım yapılmış olup yapılacak yatırımlarla birlikte toplam 990 milyon ₺ yatırıma ulaşacak.

Geçmişte ve yapımı devam eden projelerde emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Çiftçilerimize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun dedi.

Koçarlı'ya bağlı Çakırbeyli Mahallesinde Cuma Namazını kıldıktan sonra vatandaşlarla selamlaşıp sohbet imkanıda bulan Ak Parti Aydın Milletvekili TBMM Kit Komsiyonu Başkanı Mustafa SAVAŞ gününün bir bölümünü koçarlı'da geçirdi.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim KAPLAN ise Ak Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyon Başkanı Sayın Mustafa SAVAŞ, ve DSİ Bölge Müdürü Sayın Mehmet Akif BALTA ile birlikte yapımı devam eden Çakırbeyli Köprüsü Çine Çayı ıslahı, Boğaziçi ve Boydere Köyleri Taşkın koruma inşaat alanlarına giderek yerinde incelemelerde bulunarak Çakırbeyli Mahallesinde 100 yıldır her Cuma kurulan pazarımızı ziyaret ettik, esnafımıza hayırlı işler diledik dedi.

dsi-kocarli-mustafa-savas-nedim-kaplan-mehmet-akif-balta.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 913 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim