• Aydın20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EFELER 2017’NİN İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
03 Ocak 2017 Salı 20:57

EFELER 2017’NİN İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Efeler Belediyesi 2017 yılının ilk belediye meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Efeler Belediyesi 2017 yılının ilk belediye meclis toplantısı gerçekleştirildi.

 Efeler Belediye Meclis Salonu'nda Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 27 gündem maddesi görüşüldü. Toplantı öncesi yeni yılın ilk saatlerinde İstanbul'da yaşanan terör olayını hatırlatan Başkan Özakcan, "Gönül isterdi ki böyle üzücü bir olayla yeni bir yıla başlamayalım. Ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve şehit düşen polislerimize Allah'tan rahmet, kederli aileleri ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

TATİL YOK, ÇALIŞMAYA DEVAM

Mecliste belediye meclis toplantısının 2017 yılı meclis toplantı günü ve yıl içerisinde meclisin tatil yapıp yapmaması görüşüldü. Alınan karar ile toplantı günleri ve meclisin tatil yapmama kararı değişmezken Özakcan, "Meclisimiz göreve geldiğimiz günden bu yana sorunsuz çalışıyor. Efeler halkına hizmet için bu koltuklarda oturuyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana tatil yapmadık bu yılda yapmayacağız. Halkımız için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ'NE ÜYE OLUNACAK

Meclis toplantısında ayrıca, tarihi, kültürel ve doğal varlıklara sahip kentlerin birbiriyle ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği ve dayanışma içinde yürüttüğü çalışmalar, zengin tarihsel ve kültürel birikimi olan kentlerin kimliklerini yansıtmasına, öz değerlerini korumasına ve yaşatmasına olumlu katkılarda bulunmak amacıyla, Tarihi Kentler Birliği'ne üye olunması kararı alındı. Tarihi Kentler Birliği'nde  Efeler Belediyesi'ni temsil etmek üzere asil üye olarak belediye meclis üyelerinden Hulusi Şahinci'nin ismi belirlenirken yedek olarak da Sıdıka Fahlioğulları seçildi.

DENETİM KOMİSYONU SEÇİMİ YAPILDI

Denetim Komisyonu'na üye seçiminin de yapıldığı meclis toplantısında 2016 yılındaki İsmail Türkbay, Sıdıka Fahlioğulları, Ramazan Subaşı, Mustafa Tolan ve Fikri Aydın'dan oluşan denetim komisyonu güven tazeledi. Başkan Özakcan bu yıl da göreve devam edecek olan komisyona başarılar diledi.

 Efeler Belediyesi 2017 yılı Ocak ayı 2. belediye meclis toplantısı 4 Ocak 2017 Perşembe günü saat: 18.00'da gerçekleştirilecek.

AydınÖzel

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1277 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim