• Aydın25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ERDEM : Karpuzlu'nun Rüyası Gerçek Oluyor
08 Kasım 2016 Salı 02:40

ERDEM : Karpuzlu'nun Rüyası Gerçek Oluyor

Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet ERDEM; Karpuzlu Milas Yolu hakkında bilgi verdi.

Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet ERDEM; Karpuzlu Milas Yolu hakkında bilgi verdi.

Karpuzlu Milas yolu Allah’ın izniyle 2017 yılının yaz sonlarına doğru bitmiş olacak. Müteahhitlerimizin çok hızlı bir şekilde çalışıyor. Biraz süreç uzun sürdü bunun birinci nedeni antik kent meselesi yüzünden gecikti. İkincisi de yol çalışmasını yapan müteahhitin vefat etmesi sebebiyle geçmeler yaşandı. Ama çok şükür 2017 yaz sonuna doğru Kapruzlu’dan Milas’a geçişler daha kolay olacak. Hem yol kısalacak hem de Kapruzlu’nun ekonomi hayatı açışından, canlanması açısından çok çok önemli. Turizmi etkileyebilecek mahiyette ekonomiye katkısı olacak. Kapruzlu’da Antik Kentlerimiz var, Burada Eko köyler kurulabilir, alternatif turizm çalışmaları geliştirilebilir.

Hayati öneme haiz Karpuzlu ve civarı için önemli bir yoldur.

Karpuzlu-Milas yolu tamamlandığında hem turizm hem de ticari olarak ilçemizin gelişeceğine inanıyoruz.

Başta Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım, o zamanlar Ulaştırma Bakanımızdı şimdi Başbakanımız, biz O’na arz etmiştik sağ olsunlar kırmadılar bizi. Hep birlikte projeye sahip çıkarak takip ettik, programa aldırdık, ihalesi yapıldı ve sonuca yaklaşıyoruz. Yapılan hizmetler kalıcıdır, bizler gidiciyiz. İnsanoğlu zaten bu dünyada hiçbir zaman eseri dışında bir şey bırakamıyor.

Bunlar da kalıcı eserler. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri’. İnşallah eser bırakan insanlardan oluruz hepimiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz dedi.

AydınÖzel

unnamed-(7)-002.jpg

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1161 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim