• Aydın25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FETÖ zihniyeti yine İŞBAŞINDA
22 Mayıs 2020 Cuma 08:00

FETÖ zihniyeti yine İŞBAŞINDA

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu *(TRT)*, yayınlanan haber bültenlerinde 19 Mayıs için üç defa "Cumhuriyet Bayramı" ifadesini kullandı. Bu zihniyeti kınıyorum.

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu *(TRT)*, yayınlanan haber bültenlerinde  19 Mayıs için üç defa "Cumhuriyet Bayramı" ifadesini  kullandı. Bu zihniyeti kınıyorum. 
        *Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saymayan  TRT yöneticileri istemiyoruz. *TRT* gibi bir köklü DEVLET TELEVIZYONU *yöneticileri* bu saygısız zihniyet anlayışı ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Milli Mücadele Ruhunu tüm Türkiye'ye yayan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK 'e saygısızlık yapmışlardır .
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda TRT Haber ekranlarında üç  kez aynı *skandal* göz göre göre yaşanmıştır.
     *Peki TRT  bu bu yapılanlar konusunda yalnız mı? Tabi ki de yalnız değil.  Aynı saygısızlığı paylaşım yapanlar da var.  Akp li Giresun Belediyesi de 19 Mayıs için ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI diye paylaşmıştır.   Şaşırdık mı? Tabi ki Hayır? *Ayrıca  Bilinmelidir ki "İSTİKLÂL HARBİMİZİN  ilk adımının atıldığı 19 Mayıs 1919 tarihi yalnızca TÜRK MİLLETİ için değil, emperyalizme karşı savaş vermiş bütün mazlum milletler için de kutlu bir gündür.* Bu tarihi itibarsizlastirmak kimseye fayda sağlamaz.  *Kirli emellerinizi fetö zihniyeti  alışkanlığı ile uygulamaya son verin.* 

*19 Mayıs tarihi Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramıdır.* 
*Bundan gayrı başka düşüncelerle lanse edilemez*
*Saygılarımla...*

                *

Bu haber toplam 1050 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim