• Aydın10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI YASAN, BASIN İLE BİRARAYA GELDİ
24 Ekim 2020 Cumartesi 14:27

GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI YASAN, BASIN İLE BİRARAYA GELDİ

Gelecek Parti Aydın İl Başkanı Selçuk YASAN ve Başkanlık Divanı Üyeleri Aydındaki Basın Mensuplarıyla Sohbet Kahvaltısı düzenledi.

Gelecek Parti Aydın İl Başkanı Selçuk YASAN ve Başkanlık Divanı Üyeleri Aydındaki Basın Mensuplarıyla Sohbet Kahvaltısı düzenledi.

Kendisini tanıtan Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Selçuk YASAN, Almanya doğumlu olduğunu belirtirken Aydında Yurt dışına çalışan bir Çağrı Merkezinin Sahibi olduğunu belirtti.

Başkan Selçuk YASAN, Gelecek Partisinin ne Sağcı Nede Solcu olmadığını Merkez Partisi olduklarını söylerken Kurucular Kurulu Üyelerimizden de anlaşılacağı gibi biz her kesimden insanın temsilcisiyiz diye konuştu.

Başkan YASAN, Kurucu İl Başkanımız Ali İhsan DİLMEN ile birlikte Aydında Nazilli, Efeler, Kuşadası, Didim, Söke ve Koçarlı'da Kongrelerini tamamladıktan sonra İl Kongresinde Tek Aday olarak İl Başkanlığı görevine getirildiğini ifade etti.

Mülakatlarımız devam ediyor diyen Başkan Selçuk YASAN, Yılbaşına kadar 17 İlçe'de Teşkilatlanmamızı tamamlayacağız dedi.

Gelecek Partisi Genel Merkez Olağan Kongresinin 31 Ekim 2020 Tarihinde gerçekleşeceğini belirten Başkan Selçuk YASAN, 31 Ekim tarihinde Türkiye Yapılanmasını tamamlamış olacağız dedi.

İttifaklar hakkında gelen bir soruya, Ülkemizde artık Siyasetin İttifaklar ile olduğunu belirten Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Selçuk YASAN, şuan itibariyle Genel Merkezimiz tarafından alınan bir karar yok, doğmamış çocuğa isim vermemiz uygun olmaz dedi.

Gazetecilerin yoğun katılım gösterdi Kahvaltı Programı Samimi bir ortamda gerçekleşti.

71f6ea30-f337-4a64-9d57-a59ee6584ef4.jpg

Bu haber toplam 10603 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim