• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haluk Alıcık MHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Gösterildi
29 Kasım 2018 Perşembe 14:45

Haluk Alıcık MHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Gösterildi

Yaptığı başarılı çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle vatandaşların gönlünde taht kuran mevcut Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden tekrar aday gösterildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Kolalı Depboylu tarafından adaylığı açıklanan Başkan Alıcık, “Öncelikle Genel Başkanımız Bilge Lider Devlet Bahçeli Beyefendi, Genel Başkan Yardımcılarımız Deniz Kolalı Depboylu Hanımefendi ve Sadir Durmaz Beyefendi ile kıymetli yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yüreğimizi ortaya koyarak çıktığımız bu yolda bizi yalnız bırakmayan, desteklerini her zaman yanında hissettiğimiz ve dualarını eksik etmeyen tüm Nazillili annelerimizi, babalarımızı, kardeşlerimizi ve evlatlarımızı tüm kalbimle kucaklıyorum. Allah’ın izniyle çıraklık ve kalfalık dönemimizin ardından ustalık dönemimizi de hep birlikte yaşayacağız. Nazillimize kazandırdığımız projelerimizi bu dönemde katlayarak hizmet etme gayretinde olacağız. Biz 10 yıldır ustalık dönemine hazırlanıyoruz. Seçim günü geldiğinde 10 yıldır olduğu gibi halkımızla zaferimizi kutlayacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun. Herkese canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Alıcık, 2009 yılında yapılan seçimlerde yüzde 36, 2014’de ise yüzde 40 oranında oy alarak göreve seçilmişti.

10 yıllık görev süresi boyunca seçim vaatlerini bir bir yerine getiren ve sosyal belediyecilik alanında ilklere imza atarak Türkiye’nin örnek projelerini hayata geçiren Alıcık’ın 31 Mart seçimlerinde rakiplerine büyük bir fark atarak ‘ustalık dönemine’ seçilmesi bekleniyor.

Haber : AydınÖzel Büro

devlet-bahceli-nazilli.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1754 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim