• Aydın17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HASBİ AKMAN : AYBA SEN NELERE KADİRSİN
30 Mart 2020 Pazartesi 11:27

HASBİ AKMAN : AYBA SEN NELERE KADİRSİN

CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi AKMAN, AYBA sen nelere kadirsin dedi.

CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi AKMAN, AYBA sen nelere kadirsin dedi.

Koronavirüs salgını kapımızı çoktan aşıp evimize girmiş. Fakat adamakıllı önlemler almak yerine felç olmuş ve artık kullanılmayan havayolu taşımacılığının KDV oranını yüzde 1'e indirmek gibi sözümona tedbirler alan; yani ölü balık taklidi yapan bir iktidar var. Ölü balık taklidi yapan bu iktidarın bir de Aydın’daki uzantıları var. İşleri güçleri gıybet yapmak.

Beyler, hanımlar kendinize gelin! Bu virüsün bir özelliği zengin-yoksul, genç yaşlı ayırt etmemesi. Bu zor günlerde zenginler bir şekilde yolunu bulur da ya yoksullar ve yalnız yaşayan yaşlılarımız ne yapacak? Evden çıkamayan 65 yaşından büyüklerimiz ne yapacak. Aydınlı büyüklerimiz şanslı, çünkü AYBA var. Büyüklerimizin ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın 7 gün 24 saat yanlarında olan bu organizasyonu kuran Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na ne kadar teşekkür etsek azdır. Çerçioğlu'yla birlikte yol tutan Aytekin Kaya'ya ne kadar teşekkür etsek azdır.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, CHP'li ve İYİ Partili belediyelerle el ele vererek daha iktidar işin farkına varmadan kolları sıvadı ve salgına karşı önlemler almaya başladı. Aydın'da yaşlı ve evden çıkamayan vatandaşlarımızın her dertlerini gidermek, onların bu zor günlerde yanında olmak da AYBA'ya, CHP'li ve İYİ Partili belediyelere düştü. Malum, uçuş vergisinin düşürülmesinin bu vatandaşlarımıza bir yararı yok.

Son yerel seçim öncesi AYBA'ya yapılan saldırıları hatırlayınca AYBA'nın nasıl güçlü bir organizasyon olduğunu herkes daha iyi anlayacaktır. AYBA, sen nelere kadirmişsin; ölü balıkların hepsini ortaya çıkardın!

hasbi-akman---chp-incirliova-ilce-baskani.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1062 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim