• Aydın13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HAVUZ MEDYASI YİNE BALTAYI TAŞA VURDU
04 Eylül 2019 Çarşamba 17:55

HAVUZ MEDYASI YİNE BALTAYI TAŞA VURDU

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yaptığı bir açıklamayla Yeni Asır gazetesinde bugün yayınlanan deniz kirliliği ile ilgili habere tepki gösterdi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yaptığı bir açıklamayla Yeni Asır gazetesinde bugün yayınlanan deniz kirliliği ile ilgili habere tepki gösterdi. Belediye Başkanı Ömer Günel, “Belli çevrelerden talimat alan bazı medya organlarının Belediyemizi karalamaya dönük kampanyası ne yazık ki devam ediyor. Ancak yine baltayı taşa vurdular. Denizlerimizi kirletenin AKP Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu tespit edildi” dedi.

KUŞADASI SAHİLLERİNİ KİRLETEN AKP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

Belediye Başkanı Ömer Günel, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Haberde bahsedilen kırmızı renkli sıvının, AKP’den Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Rıdvan Eşin’e ait olan firmanın yapmış olduğu inşaattaki sondaj çalışmasından kaynaklandığı ve bu sıvının çevre sağlığı ve canlı yaşamı düşünülmeden denize döküldüğü tespit edilmiştir. AKP Aday Adayının, inşaat yasağının olduğu bir dönemde böylesine kural tanımaz bir tavır içinde olması ve hem canlı yaşamını hem de çevreyi tehdit etmesi kabul edilemez bir olaydır. Duruma Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerince müdahale edilmiş ve gerekli yasal işlem uygulanarak çalışmalar durdurulmuştur. Bizler Cumhuriyet Halk Partili belediyeler olarak çevre konusunda her zaman çok hassas davranmaktayız. Çevre kirliliğine her zaman engel olduk ve olacağız” dedi.

ooo.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 671 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim