• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İncirliova İyi Parti'den CHP'ye Ziyaret
23 Aralık 2018 Pazar 01:14

İncirliova İyi Parti'den CHP'ye Ziyaret

İYİ PARTİ İNCİRLİOVA İLÇE YÖNETİM KURULU BAŞKANI AHMET ALAK, ilçe yönetim kurulu ve İLÇE GENÇLİK KOLLARI başkanı TOLGA MERT ve iyi gençlik yönetim KURULU üyeleriyle BİRLİKTE incirliova chp İLÇE TEŞKİLATI başkanlığına yeni atanan hasbi akman ve YÖNETİM KU

İYİ PARTİ İNCİRLİOVA İLÇE YÖNETİM KURULU BAŞKANI AHMET ALAK, ilçe yönetim kurulu ve İLÇE GENÇLİK KOLLARI başkanı TOLGA MERT ve iyi gençlik yönetim KURULU  üyeleriyle BİRLİKTE incirliova chp İLÇE TEŞKİLATI başkanlığına yeni atanan hasbi akman ve YÖNETİM KURULU ÜYELERI'ne hayırlı olsun dileklerimizi iletti.

İYİ PARTİ İNCİRLİOVA İLÇE YÖNETİM KURULU BAŞKANI AHMET ALAK, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde İTTİFAK çalışmalarının aynen devam ettiğini ve edeceğini beyan etti. İNCİRLİOVA ilçemizde son bir haftadır söylenti ve dedikodular üzerinden nemalanmak adına küçük çıkarlar peşinde koşan ve tek amaçları incirliova seçmeninin aklını bulandirmak isteyen siyaset kurnazlari,  seçmenlerimize huzur yerine rahatsızlık vermektedir.  İYİ PARTİ ile CUMHURİYET HALK PARTİSİ  Millet ittifakı 24 hazıran Seçimlerinde olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde devam edecektir.

İYİ PARTİ İNCİRLİOVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ SAYIN MUSTAFA ALİ AYRANCI'nın adını duymayan yoktur. İYİ PARTİ belediye başkanı adayımızdan o kadar korkuyorlar ki bu rahatsızlığı yaratanlar da 31 Mart 2019 aksamı alacakları  yenilgiyi şimdiden görüyorlar.  Biz millet ittifakı OLARAK bunlara asla izin vermedik ve vermeyeceğiz. İNCİRLİOVA halkı ve seçmeni rahat olsun ve bu duyumlara asla inanmasınlar.  İlçe başkanlıkları olarak devamlı iletişim halindeyiz. Genel Merkez ile irtibat halindeyiz. İki siyasi partimizin genel başkanları ve heyetlerimiz devam eden görüşme içindeler.  Bu bağlamda bir açıklama yapılırsa, bilgi yada bir yazı gelirse ilk önce kamuoyuna, İLÇE halkımıza ve seçmenimize bizzat İLÇE BAŞKANI olarak bizler açıklama yapacağız.  Bütün seçmenlerimizi incirliova yı yönetmeye iyi partiye davet ediyoruz.  Birlikte çok daha güçlüyüz.
Chp incirliova ilçe başkanı Hasbi AKMAN ve YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ne gösterdikleri ilgi alaka ve ikramları dolayısıyla teşekkür ederim dedi.

AydınÖzel Büro

48423744_10214758776337773_5533335886470578176_n.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1755 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim