• Aydın10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İşadamı Altan KEMERCİ Adaylığını Açıkladı
20 Ekim 2018 Cumartesi 12:28

İşadamı Altan KEMERCİ Adaylığını Açıkladı

Aydın'ın tanınmış esnaflarından 5arlo Cafe Bistro, Şapıldak Cafe Bar ve Şapılcak Çay Evi'nin sahibi Altan KEMERCİ Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu.

Aydın'ın tanınmış esnaflarından 5arlo Cafe Bistro, Şapıldak Cafe Bar ve Şapılcak Çay Evi'nin sahibi Altan KEMERCİ Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu.

Cumhuriyet Halk Partisinde uzun yıllar yöneticilik yapan Altan KEMERCİ aynı zamanda Aydın Ticaret Odası Meslek Komitesi Üyesi olarakta çalışmalarını sürdürüyor.

Altan KEMERCİ dostları, arkadaşları ve sevenleriyle Aydın Kent Meydanında bulunan Şapıldak Çay Evi'nde buluşarak CHP Efeler İlçe Başkanlığına giderek başvurusunu yaptı.

Başvurusunu yaptıktan sonra Parti binası önünde önceki dönem İlçe Başkanları Barış ALTINTAŞ ve Mehmet ŞIK'ın katılımıyla basın açıklaması yapan İş Adamı Altan KEMERCİ;

31 Mart 2019 da yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinden Efeler Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı açıklamama katılarak bana güç verdiğiniz için çok teşekkür ederim hoş geldiniz.

İş Adamı Altan KEMERCİ; değerli dostlar Lise yıllarında Sosyal Demokrat Halkçı Partisi’nin gençlik kollarında başlayan siyasi hayatım, yaklaşık 25 yıldır aralıksız devam ederek bugünlere geldi. Partime üye olduğumdan beridir hem parti içerisinde aldığım görevler hem de sade bir üyesi olarak da bu mücadelenin içinde oldum. Hayata ezilenlerin ve haksızlığa uğrayanların yanında saf tutarak, onlarla birlikte adaleti, özgürlüğü, eşitliği ve hakça bir düzeni talep ederek geçirdim. Hem kendi hayatımda hem partimde ve toplumsal hayatın her alanında bu ilkeler doğrultusunda yer aldım. Bu bayrağı hiçbir zaman elimden düşürmeden taşıdım, partimin iktidarı için çabaladım dedi.

İş Adamı Altan KEMERCİ; değerli arkadaşlarım 2012-2017 yılları arasında önce Merkez İlçe daha sonra yeni kurulan Efeler İlçe'de Cumhuriyet Halk Partisi yöneticiliği yaptım. 2014 Mart ayında yapılan yerel seçimlerde yeni kurulan Efeler ilçemizin ilk belediye başkanlığını kazandığında ilçe yönetim kurulu üyesiydim. Bugün sade bir üyesi olarak onur duyduğum partimden yeni bir göreve talibim. 25 yıllık siyasi tecrübemi, birikimlerimi 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde paylaşmak istiyorum. Bu duygularla Cumhuriyet Halk Partisi’nden Efeler Belediye Meclis Üyesi aday adayı olduğumu ilan ediyorum.

Birlikte omuz omuza, dayanışma içinde yerel seçimlerden zaferle çıkacağımıza inanıyor, buraya gelerek destek olduğunuz, güç verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum dedi.

AydınÖzel Medya Grubu olarak İş Adamı Altan KEMERCİ'ye başarılar diliyoruz.

_dsc3447.jpg_dsc3468.jpg_dsc3473.jpg_dsc3457.jpg_dsc3476.jpg_dsc3477.jpg_dsc3480.jpg_dsc3481-001.jpg_dsc3492.jpgaltan.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4392 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim