• Aydın10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İYİ PARTİ GİZLİ AYDIN İL BAŞKANI KİM?
05 Ocak 2020 Pazar 17:24

İYİ PARTİ GİZLİ AYDIN İL BAŞKANI KİM?

AydınÖzel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Adnan AYTAŞKIN, İYİ PARTİ GİZLİ AYDIN İL BAŞKANI KİM? isimli Köşe Yazısını Yazdı.

AydınÖzel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Adnan AYTAŞKIN, İYİ PARTİ GİZLİ AYDIN İL BAŞKANI KİM? isimli Köşe Yazısını Yazdı.

Değerli okurlarımız bugünkü yazımda İyi Parti'nin Gizli İl Başkanı kim onu yazacağım.

Kurucu İl Başkanı Recep TANER, Başkanlığı bıraktıktan sonra İyi Parti'de İl Başkanı Dr. Betül AKÇANAL ve Şuanda ise Cemal SARI gözükse de Aydın İyi Parti Teşkilatlarında karar Gizli İl Başkanından çıkıyor.

İyi Parti Aydın Teşkilatında İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Koray AYDIN'ın yakın arkadaşı olan Gizli İl Başkanı kimdir?

Aydın Merkez ve İlçelerinde atamalar olduğunda İl Yöneticilerin bile haberi olmadan gizli elden yapılan bu atamarın karar noktası İyi Parti Aydın İl Başkanı Cemal SARI değildir.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray AYDIN'ın yakın arkadaşı Aydın İyi Parti İl Gizli İl Başkanı'nı İyi Parti içerisinde siyaset yapan herkes biliyor.

Ben bugün buradan isim belirtmeyeceğim ve Yorumlarınız ve tahminleriniz ile Siz değerli okurlarımız ismi kendiniz bulacaksınız.

Benden bu kadar İpucu yeterli..

Adnan AYTAŞKIN - AydınÖzel Gazetesi Genel yayın Yönetmeni

images.jpg

adnan-aytaskin-yazdi-051-012.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1621 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim