• Aydın13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İyi Parti İncirliova'ya Hayırlı Olsun Ziyareti
11 Mart 2020 Çarşamba 19:19

İyi Parti İncirliova'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

İYİ PARTİ AYDIN İL TEŞKİLATI KONGRELERINİ TAMAMLAYAN İLÇE ZIYARETINE İLK OLARAK İNCİRLİOVA İLÇE BAŞKANI AHMET ALAK VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ne gerçekleşti.

"İYİ PARTİ AYDIN İL TEŞKİLATI HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE."         

İYİ PARTİ AYDIN İL TEŞKİLATI KONGRELERINİ TAMAMLAYAN İLÇE ZIYARETINE İLK OLARAK İNCİRLİOVA İLÇE BAŞKANI AHMET ALAK VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ne gerçekleşti. Il  BAŞKANIMIZ SAYIN CEMAL SARI ve AYDIN İL DİVAN KURULU üyelerimizin 2. Olağan ilçe kongremiz sonrası Teşkilatımıza yapmış oldukları Hayırlı Olsun ziyareti dolayısıyla teşekkür ederiz. Kadın Kolları İl Başkanımız Sayın Semra YÜCEL, Gençlik  Kolları İl Başkanımız Sayın İsmail TABAK,  İNCİRLİOVA BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN AYTEKİN KAYA ve MECLİS ÜYELERİMİZ ile birlikte İLÇE TEŞKİLÂTIMIZA katılımları dolayısıyla teşekkür ederim.
Hedefimiz İKTİDAR. Kongrelerinizden daha da güçlenerek iktidara yürüyoruz. Artık sahalarda çalışma zamanı.  Kongremiz bitti işimiz ve yükümüz daha da arttı.  Üye sayımızı daha da arttırmak istiyoruz.  Partimizeoy vermiş ve bizleri desteklemiş vatanseverleri ve partimize ve GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN MERAL AKŞENER e sempati duyan herkesi üye olmaya davet ediyoruz.  Birlikte çok daha güçlüyüz  ve inşallah başaracağız.

AHMET ALAK
İYİ PARTİ İNCİRLİOVA İLÇE BAŞKANI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1217 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim