• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İyi Parti Yeni Aydın İl Yönetimini Tanıttı
10 Ekim 2018 Çarşamba 18:31

İyi Parti Yeni Aydın İl Yönetimini Tanıttı

İyi Parti Genel Merkezi tarafından Aydın İyi Parti İl Başkanlığına atanan Betül KORKMAZ AKÇANAL yeni İl Yönetim kurulunu belirleyerek tanıttı.

İyi Parti Genel Merkezi tarafından Aydın İyi Parti İl Başkanlığına atanan Betül KORKMAZ AKÇANAL yeni İl Yönetim kurulunu belirleyerek tanıttı.

Aydın Gar Park Restaurant ta gerçekleşen toplantıya İyi Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan SEZGİN , Kurucu il başkanı Recep TANER , Kuşadası İlçe Başkanı Hayati ATLI , Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin ÖZCAN  ve  çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan toplantıda ilk konuşmayı kurucu İl Başkanı Recep TANER gerçekleştirdi.  Recep TANER konuşmasında bizim gerçek gündemimiz vatandaşın alım gücünün bitmesi , vatandaşın hizmetleri  artık dün olduğu gibi yeterince ağır olması hepimiz televizyonlardan izliyoruz tabiki yandaş medyanın müsaade ettiği kadar  veya diğer televizyonlardan izlediğimiz kadarıyla  en çok övündükleri şeylerin başında gelen sağlıkta bugün artık  sıkıntılar ortaya çıkmaya başladı ve o sıkıntılar her geçen gün artıyor  hatta şuanda da  bazı ameliyatların ve operasyonların yapılmaması noktasında  tavsiye kararları  gündeme getirilmektedir .Recep TANER ayrıca il başkanlığını bırakmış olabilirim önemli olan görevde olmak değil bu partiye gönül vermiş herkes değerlidir ve yeni il başkanımız Betül AKÇANAL ‘ın emrindeyim dedi.

Daha sonra İyi Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan SEZGİN bu salona geldiğim zaman Aydın teşkilatımız olarak ne kadar umut verici bir tabloyla karşılaştığımı söylemek istiyorum. Bu muhteşem tablonun bu günlere gelmesinde her türlü fedakarlığı gösteren kurucu il başkanımız Recep TANER ‘E özellikle teşekkür ediyor huzurlarınızda alkışlamaya davet ediyorum dedi.

İyi Parti Aydın İl Başkanı Betül Korkmaz AKÇANAL ise göreve atanmasından dolayı İyi Parti genel başkanı Meral AKŞENER ve teşkilat başkanımız Koray AYDIN’a teşekkürlerimi sunuyorum diyerek hazırladığı yeni il yönetimini tanıttı.  

Haber / Fotoğraf : Merve GÜLMEZ

_dsc3217-001.jpg_dsc3238.jpg_dsc3257.jpg_dsc3279.jpg_dsc3313.jpg_dsc3350.jpg_dsc3360.jpg_dsc3369.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2299 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim