• Aydın22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KAPANAN KAVŞAĞA ÇERÇİOĞLU CEVAP VERDİ
28 Kasım 2016 Pazartesi 18:59

KAPANAN KAVŞAĞA ÇERÇİOĞLU CEVAP VERDİ

Geçtiğimiz günlerde metal boru yüklü bir tırın 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı Altgeçidi’nde kaza yapması sonucu yolda oluşan yüzeysel deformasyonun sürücülerimizin emniyeti ve konforunu sağlamak amacıyla

Geçtiğimiz günlerde metal boru yüklü bir tırın 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı Altgeçidi’nde kaza yapması sonucu yolda oluşan yüzeysel deformasyonun sürücülerimizin emniyeti ve konforunu sağlamak amacıyla giderilmesine yönelik yapılan yaklaşık bir günlük çalışmanın kamuoyunda bazı kesimlerce bilgisizlik nedeniyle farklı yorumlandığı görülmektedir.

Alt geçitte yağmur suyu drenajının projede olmaması ya da imalatının unutulduğunu iddia edebilmek ancak teknik cehaletle açıklanabilir.

Yağmur suyu hattını görmek isteyen söz konusu iddia sahiplerinin yapması gereken tek şey; seyir halindeyken seyir istikametine göre sağ taraflarına başlarını 30 derece çevirmeleridir. Bu yapıldığında güzergâh boyunca yağmur suyu drenaj hattı üzerindeki mazgalları gözle görmek mümkündür. Gözle tecrübe etmenin yetmemesi halinde teknik bilgisizliği gidermek amacıyla trafik seyrinin daha az olduğu gece saatlerinde yağmur suyu hattı ve suyun drenajının yapıldığı pompa odasına teknik gezi düzenleyerek bilgi vermekten belediyemiz ekipleri memnuniyet duyacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

AydınÖzel

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1180 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim