• Aydın25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KARACASU'LU BAŞKAN'A ŞANTAJ SUÇLAMASI
25 Kasım 2020 Çarşamba 00:07

KARACASU'LU BAŞKAN'A ŞANTAJ SUÇLAMASI

Aydın’ın Karacasu ilçesinde Şoförler ve Otomobilciler Odası hizmet binası ve Oda Başkanı Adnan Tuncer’in evi ile iş yerinde arama yapıldı. Başkan Tuncer hakkında şantaj iddiasıyla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Aydın Ses Gazetesi Muhabiri Özgür DEDEOLUK'un Yaptığı Habere Göre;

Haber'in Linki : https://www.sesgazetesi.com.tr/haber/5737911/karacasu-soforler-odasi-baskanina-santaj-suclamasi

Aydın’ın Karacasu ilçesinde Şoförler ve Otomobilciler Odası hizmet binası ve Oda Başkanı Adnan Tuncer’in evi ile iş yerinde arama yapıldı. Başkan Tuncer hakkında şantaj iddiasıyla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Karacasu’da gündemi sarsan ev, iş yeri ve oda hizmet binası aramalarının sebebinin, Başkan Adnan Tuncer’in eski kız arkadaşına cinsel içerikli görüntülerle şantajda bulunduğu iddiası olduğu öğrenildi. Oda Başkanı Tuncer’in Karacasu Belediyesi eski Meclis üyesi olan eski kız arkadaşından görüntüler karşılığında 150 bin lira istediği öne sürüldü. Karacasu İlçe Emniyet Amirliğine bağlı ekipler, 19 Kasım Perşembe gecesi havanın kararmasıyla birlikte Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Tuncer’in Yaylalı Mahallesindeki evi ile iş yerinde arama yaptı. Adnan Tuncer’i evinden alan ekipler, ardından Başkan Tuncer’le birlikte Şoförler Odasına geçti. Çok sayıda ekip, oda hizmet binasında arama yaptı. Odada yaklaşık yarım saat devam eden arama sonunda ekipler çok sayıda CD ve flash bellek buldu. Aramalarda Başkan Tuncer’in laptopuna da el konulduğu öğrenildi. Aramanın ardından emniyete götürülen Başkan Adnan Tuncer’in, gece geç saatlere kadar emniyette ifade verdikten sonra serbest bırakıldığı kaydedildi. Şantaj iddiasıyla ilgili Tuncer’in hakkındaki incelemenin devam ettiği öğrenildi.

“TUNCER’İN TEHDİDİYLE MECLİS ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİM”

Haziran ayında Nilgün Koruk’un şikayeti sebebiyle Adnan Tuncer’in evi, iş yeri ve oda binasında arama yapılmış ancak herhangi bir görüntüye erişilememişti. Nilgün Koruk’un ifadesindeki iddialara göre Adnan Tuncer, gizli kamera takılı kalem kullanarak çektiği görüntülerle Koruk’u tehdit etti. Yine iddiaya göre Tuncer, bu görüntülerle tehdit ederek Koruk’u ilişkiye zorladı. Nilgün Koruk ayrılmaya karar verdiğinde çekilmiş uygunsuz görüntülerin de yer aldığı kargoyu Koruk’un ailesine gönderen Tuncer, böylelikle Koruk’u evlenmeye ikna etmeye çalıştı. Koruk ifadesinde yine meclis üyeliğinden, “Meclis üyeliğinden istifa edecek, yoksa görüntüleri yayınlarım” şeklindeki baskı ve tehditleri sonucunda istifa ettiğini itiraf etti.

FİLMLERİ ARATMADI

Bir süre önce Adnan Tuncer’in A.Y. isimli kişiyi Nilgün Koruk’un tanıdığı olan B.D’nin yanına gönderdiği öğrenildi. A.Y’nin B.D’ye, Adnan Tuncer’in elinde Nilgün Koruk’un görüntüleri olduğunu Tuncer’in bunlar için 150 bin lira istediğini söylediği, bunun üzerine Nilgün Koruk’un da 16 Kasım 2020 tarihinde A.Y. vasıtasıyla Adnan Tuncer’le görüşmek için bir buluşma ayarladığı kaydedildi. Gece saat 22.30 sıralarında Nilgün Koruk’un B.D’nin de olduğu ortamda A.Y’nin telefonuyla Adnan Tuncer’le görüştüğü ve Koruk’un kendi telefonunun ses kaydını açarak Tuncer’le yaptığı tüm görüşmeyi kaydettiği öğrenildi.

TUNCER HAKKINDA TEHDİT, ŞANTAJ, CİNSEL İSTİSMAR SUÇLAMASI

Koruk, ifadesinde şu ifadelere yer verdi: “Adnan Tuncer, A.Y’nin yanında benim arabalarımı yakmakla, içine esrar atıp polise ihbar etmekle, tarlalarımı ateşe vermekle tehdit etmiş. Adnan Tuncer o gece yaptığımız görüşmede elde edilmiş ses kaydından da anlaşılacağı üzere kişisel görüntü ve kayıtlar için 150 bin lira para istemiştir. Bu konuda bana yapılan şantaj, cinsel istismar ve tehditlerle ilgili olarak Adnan Tuncer’den davacı ve şikayetçiyim.”

O TOPLANTIDA SÖZCÜLÜK YAPMIŞTI

Adnan Tuncer uzun yıllar AK Parti’de siyaset yaparken adından söz ettirmiş, İlçe Başkanlığına aday ve Belediye Başkanlığına aday adayı olmuştu. Geçtiğimiz aylarda oda başkanları tarafından muhtarlara yönelik olarak düzenlenen ve Kaymakam Ahmet Soley’in destek mesajlarının da verildiği toplantının sözcülüğünü Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı sıfatıyla Adnan Tuncer yapmıştı.

mazbatasini-aldigi-gun-istifasini-acikladi-6686964_x_o.jpg

Bu haber toplam 12731 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim